.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Azi am revenit la...

...handbal.Da,întradevăr,după o perioadă lungă în care am facut pauză cu antrenamentele la handbal,astăzi mi s-au descurcat pașii,ajungând și la sală.

Totul a început acum câteva zile cand m-am întalnit cu dl antrenor Teutean în fața liceului.Am discutat o bună bucată de timp.Am hotărât apoi să ne vedem astăzi,maine,miercuri si joi..si tot așa.(4 antrenamente/săptămână avem).


De-abi astept mâine :D.Avem toată sala liberă,pot sa ma "desfășor" în voie....:))
Preconizez o vara aglomerată.(handbal,sală,sanitari...Boureni...Anglia...FADEL :X-.)

P.S. Poate ați observat...am început să scriu cu diacritice.

Read more

Postare la cerere-Eurovision Song Contest 2010-Madcon-Glow-Eurodance-Flashmob

Am primit o sugestie din parea unui prieten-Darius(csk)- sa postez un clip.Am vazut filmuletu'.Pea tare.Observ cat de mediatizat si cat de iubit este Eurovisionul in Europa.Ce putere are in organizarea oamenilor.
Enjoy:





Cum zice si neamtu' la sfarsit: ZUPAA!

Read more

Lena-Germania- Catigatoare Eurovision 2010

Dupa zvonuri si presupuneri indelungate pe tema Castigatorului Eurovisionului,cu 246 de puncte, reprezentanta Germaniei, Lena, primeste trofeul Eurovision 2010 pentru piesa "Satellite".Surpriza sau nu,Lena castiga fiind una dintre favorite alaturi de Azerbaijan.





 (Vreau sa fac o scurta precizae :))...numarul 22 cel norocos anul acesta.Da Catalina? )

PAULA SI OVI, BRONZ LA EUROVISION.                 aici ne bucuram de primele 12 puncte primite
 
Am fost foarte multumit de Paula Seling si Ovi,acestia au reusit cu melodia "Playing With Fire" dupa 5 ani sa readuca Romaniei locul 3 in finala Eurovision,in 2005 Luminita Anghel si Sistem fiind ultimi care au reusit acest lucru.
Acestia au acumulat 162 de puncte.A obţinut cele mai multe puncte de la Moldova (12), Norvegia (10), Spania (10), Suedia (10), Danemarca (10) Si Portugalia (10). Tara noastră a acordat 12 puncte Danemarcei şi 10 puncte Moldovei.

Paula a crescut constant in materie muzicala.Acum toti o sa vina la ea cu "periuta".Nu cred ca e cazul Paulei sa nu remarce pe cei parsivi. Cand aparea cu melorii slpendide in emisiune la Andreea Marin,Surprize Surprize,si povestea cum isi ajuta buncii la curte,nimeni nu o baga in seama....

Clasament

Primele zece ţări clasate în urma finalei de aseară.

1 Germania - 246 de puncte
2 Turcia - 170
3 România - 162
4 Danemarca - 149
5 Azerbaidjan - 145
6 Belgia - 143
7 Armenia - 141
8 Grecia - 140
9 Georgia - 124
10 Ucraina - 108

Sunt absolut uluit ..adica nici nu ar trebui sa fiu asa.Si anul acesta multe tari s-au bazat pe voturi geo-politice,si NU pe calitate/telent.In frunte cu tarile din fosta Iugoslavie si-au acordat voturi reciproc,la fel tarile nordice sau U.R.S.S. Totusi,Bulgaria nu ne-a dat nici sare in ochi.
Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca,oricat de buni am fi,nu vom iesi castigatori,pentru simplul fapt ca suntem romani.Pacat,se vede ca am muncit mult,dar talentul nu preimeaza niciodata,mai degaba interesele geopolitice.CINE MAI MERGE LA BULGARI IN VACANTA?Repet si eu intrebarea....noi ii facem cu bani pe bulgari,iar ei nu ne acorda nici macar un bunct?Interesele geopolitice se aplica doar pentru altii,noi suntem romani .
Ce-ar fi sa ne mai reducem putin vizitele pe granita bulgarilor.Cine stie..poate la anul vor fi mai darnici.(ii multumesc Nicoletei Apostol pentru comm de pe youtube si pentru ideea in sine)

M-am uitat si pe youtube pe la niste commentarii.Am ales sa va delectez cu cateva(pe langa cel al Nicoletei)

this is shit.. Turkey or Romania should win


there were far better songs than this one, seriously 
What? No one was was expecting Greece to win in 2004? Are you crazy? They were the best, but really the best of all. That was fair! This time it could easily be Turkey, Azerbajdzan, Ukraine and Israel as well... 

Apropo de comentariile de sus.Mie chiar mi-a placut MELODIA Germaniei.Interpretarea de asemenea.Simpatica Lena Meyer-Landrut.Si ca o mica picanterie in legatura cu Lena,a tinut prima pagina a tabloidelor din Germania pentru ca a aparut goala intr-un serial de televiziune.A fost votata de nemti drept una dintre cele mai sexy 100 de femei din lume,ocupand locul 13(pentru ea si pentru dirigu' meu,cu noroc)

Uitati reactia Lenei dupa ce a castigat:
Acum Alexander Ryback(castigatorul Eurovision 2009) este fericit.I s-a implinit "profetia" ..paote il detroneaza pe "Oracolul din Balcesti" :)).Spunea Rybak : Artistul meu preferat,este cu certitudine fata din Germania,cu melodia Satellite.O iubesc.Cred ca va castiga.Serios..!.Chiar mi-ar placea sa o invit la cina.Dupa cum ati vazut si in clip,sus,Lena a cam pulsat,ca la poker.Aici  inregistrarea cu Alexandre Rybak cand ii face complimente Linei.

 Au avut loc si mici incidente.In timpul reprezentatiei Spaniei,un spectator(pot spune remarcat,chiar celebru,pentru incidentele pe care le provoaca-Finala Euro2004,Roland Garos 2008),a reusit sa se urce linistit pe scena ca Chichi Cean.Spania si-a reluat la final momentul artistic,dupa ce au terminat cele 24 de tari.

Una peste alta,haideti sa ascultam melodia care poate ne face pe toti mandrii(fara niciun merit de altfel,poate doar cei care au votat melodia in finala din Romania)Playing With Fire:(este interpetarea din semifinala..cea din seara asta a fost mult peste,dar nu am gasit ceva relevant+ ca se vedeau neclar sau nu erau intregi.)



P.S.1 Felicitari Paula Seling  si Ovi.Meritati si mai mult.Keep up the good work(ca sa citez pe cineva)
P.S2.Deutsch Kräfte!!

 

Read more

Evrika

Am reusit sa mi se afiseze si comentariile(nu toate) mai vechi.Smilee:D . + Am instalat din nou InteneseDebate pentru moderarea comm.

Toate cele bune.!

Read more

O mica greseala

Nu stiu daca ati observat,poate doar cei ce mi-au mai vizitat blogul,ca dupa ce mi-am schimbat tema,surpirza...am ramas fara comentarii.Nu erau multe...in jur de 150 sa zicem.

Acum spuneti voi...sa fi pastrat comentariile,sau sa fiu "optimist"(un stiu daca am ales corect cuvantul) si sa ma consolez cu tema ? :))

P.S.Poate v-at schimbat parerea celor spuse in comentariile precedente,asa ca daca aveti un alt punct de vedere,sau orizontul il aveti deschis in alta directie,nu ezitati a comenta si posturile mai vechi.

Read more

50 Cent tot la fel de popular si cu 25 kg in minus

   



              
                Starul american hip-hop,50 Cent a reusit din nou sa faca furori atat pe internet cat si in afara lui,de data asta nu datorita versurilor sau vietii din afara studioului.
           
                 Ca orice cantaret de top din aria lui de acoperire, omul si-a petrecut ultimii ani cu precadere cantand si mergand la sala. Aaa se face ca a obtinut un trup ca la carte, masiv, dar fara grasime, apreciat de admiratorii de ambele sexe. 
                 In ultimul timp au inceput sa circule poze cu 50 numai piele si os, umbra masculului feroce care-si facea fanele sa ofteze si sa viseze frumos.Imediat,toti au sarit ca e bolnav,ca are cancer(ceea ce cred ca in situatia de fata ar trebui sa-l bucure pe Curtist-numele artistului-).Nimic din ceea ce s-a speculat nu este adevarat.Cantaretul s-a supus unui regim drastic in urma caruia a pierdut 25-26 de kilograme pentru a putea interpreta un rol intr-un film.Este vorba despre pelicula Things Fall Apart,in care Curtist Jackson va incerca(si pana acum se pare ca e reusit,in urma reactiilor aparute) sa intre in pielea unui jucator de fotbal american bolnav de cancer.

              Uitati aici poze inainte si dupa :




              C.J. nu si-a facut un mod de viata din aceasta dieta,asa ca va reveni curand pe scena,chiar peste 2 zile,in data de29 mai.

              De-abi astept sa vad filmul care va aparea in cinematografe la sfarsitul lunii Februarie 2011.Fiind totodata un fan 50 Cent,vazandu-l si in filme (apropo,va recomand filmul Before I Self Destruct),pot spune ca nu cred ca va dezamangii.Ideea e' interesanta.

Read more

Raspuns

       UPDATE : Se pare ca Patrik a fost primul care a raspuns corect la intrebare.
    
         Raspunsul la postul Tu ce ai face?  este urmatorul :
         Eu as da cheile celui mai bun prieten al meu pentru a lua in masina batrana.Eu as ramane astfel cu "fata visurilor" mele.
         Am vazut intr-un comentariu,si as dori sa specific.Fata visurilor cuiva nu ar putea sa nu fie indragostita de tine...ca doar este a visurilor tale..Adica nu cred ca ai visa o fata care sa nu te iubeasca. Doi la mana...am mai citit ca se face referire la "ploaie" ...fratioareee,eu am scris in postare " Furtuna Puternica"..am zis sa nu scriu tornada ca deh...asta era si ideea.De a alege...oricum in furtuna nu ti se intampla nimic,ca doar este cu fata VISURILOR tale...nimic nu se poate intampla rau.

         Intrebarea apare in unul dintre filmele mele favorite:16 Block ,cu Bruce Willis.

Read more

De' maine...

         ...ma duc la sala.
          Ha,,,.Da,intradevar,m-am decis sa ma duc la sala cu 2 prieteni:Vali si Gino.Acum ca tot e sezonu cald,am zis sa ma mentin in forma[nu ca as avea nevoie :)) ]...E' prin Craiovita noua,nu stiu sigur..vad maine.
         
         

Read more

Tu ce ai face?

       Vreau sa precizez inca de la incput ca nu este banc sau mai stiu eu ce...Vreau doar sa vad ce ati face voi in situatia de fata:
 
        Afara o furtuna puternica...Esti in masina-sa zicem Smart- si la o statie de autobuz se afla : o batranica-sa zicem bunica ta-,cel mai bun prieten al tau/cea mai buna prietena a ta-iti salvase viata odata- ,si fata/barbatul visurilor tale.Tinand cont ca in masina nu pot intra decat 2 persoane,ce ai face?


      Astept sa vad cum se gandeste fiecare...Eu am deja raspunul in minte.O sa-l public peste fix o saptamana.

Read more

De ce este Becali "peste" Borcea ?

       

Acum ca s-a terminat si campionatul de fotbal cu surprize poate pentru unii-Craiova a reusit sa se mentina pe linia de plutire in pofida Iasului si celor din Tg. Jiu- poate va intrebati de ce este Steaua peste Dinamo in clasament.Poate ca pentru Borcea nu se ridica nici la degetul cel mic al lui Gigi,cand vine vorba de evlavie.haa. Cand e vorba de evlavie,nimeni nu-i ca Gigi Becali.Cine mai imparte bani la biserici cum o face el? Cine mai da cate 5.000 de Euro pe la Balul Bobocilor,cui poate recita crezul pe nerasuflate ?))) Cine mai citeaza din Scritura cu atata osardie?
La botezul fetitei lui Mihai si al Iuliei Albu, a fost Borcea nevoit sa spuna crezul, dar ce zic eu sa spuna…Sa citeasca :


DEX-ul nu ne impartaseste prea multe despre autostivuitor;  ne spune ca este o masina de stivuit,asa ca nu am reusit sa dezleg misterul prin care in mintea Directorului Executiv de la Dinamo,Atotțiitorul s-a transformat in Atotstivuitorul .
Ne lamureste domnul Varujan Vosganian,care a fost Duminica invitat la ApropoTv:
„Ganditiva ca Atoatețiitorul de pe vremuri,se poate interpreta acum ca lucrurile care tin,cum este stivuitorul.Stivuitorul de fapt ce face?-TINE-....si atunci fireste ca forma moderna a lui Dumnezu, Atotțiitorul, sau Atotputernicul este Dumnezeu AUTOSTIVUITORUL ,pentru ca poate multi nu stiu,Motostivuitorul  este un obiect,care asa cum Dumnezeu, ridica lucrurile catre Înalt si le da o dimensiune Divina, motostivuitorul ridica pachetele, si le da de asemenea o anumita altitudine.”


Orice- ati zice,5.000 de Euro de la Becali pentru crez, nu lua Borcea.

Surpriza sau nu...Ma inclin,voie buna.

Multumesc ApropoTv si Andi Moisescu

Read more

Aniversare,Protectie civila,Simpozion pentru gurmanzi si Interviu...toate in 12 h.

            Incerc sa mai fac un efort,desi sunt rupt de oboseala,sa pun pe "hartie" cele petrecute astazi.A fost cu adevarat o zi plina,din toate punctele de vedere.

            Astazi,20 mai,pe langa faptul ca este ziua de nastere a Mirunei(sora mea),pot spune ca am stat pe drumuri,si in asteptare in acelasi timp,toata ziua.
M-am trezit la 8.20 si am plecat la etapa judeteana a Concursului de Protectia Civila,care s-a desfausrat la Liceul Traian Vuia-Craiova.Am asteptam vreo ora pana sa vina si profu.Am dat cu echipa:Alina,Vali si Roxana ,3 probe: scris,si 2 probe practice:proba cu targa si proba legat la ochi..nu mai detalizez.Detalii la cerere.De',la proba a 3-a i-am lasat pe Vali si Roxana responsabili de continuarea concursului(decat 2 persoane intrau la proba)...eu ma indrpet cu pasi grabiti spre liceu.(maine este ziua liceului)
          Trebuia sa ajung la un Simpozion intreprins de clasele de a IX-a si a XI-a,cele de filologie intensiv engleza,fil.int. spaniola,si Stiintele naturii.Toate aceste clase au pregatit specialitati alimentare din traditia tarii pe care o reprezinta.Eu fiind pe stiinte,am fost in echipa de pregatire a alimentelor din Romania.Pe langa ceilalti care au pregatit sarmalutee,mamaligutaa,cozonaac,eu am venit cu gogsile luate in graba dupa un dus rapid.(Evident am trecut si pe acasa sa ma schimb dupa concurs de trening,sa fac un dus,etc).

Ajung eu la scoala,numai bine,doar ce se pregateau sa coboare de la amfiteatrul mic(sa-u vizionat filmulete,etc),pe hol fiind doar cei ce pregateau mesele cu mancare.Nici nu asezam bine mancarea,hop si "personalu' ".Am pus si cateva poze mai reprezentative..ha:



Eram toti la dezlipire. Haa...Bun cozonacul
                                                                         
                                                             




   
           
      Bineee binee Gino!!


           



 Te servesc cu o mamaliguta Cimino ? ! ))
         (scuzati cearcanele si fata mea de zombie,...de' bah :)) mi-am pierdut antrenamentul de trezit devreme)

      












             Toate bune si frumoase.Pot spune ca de la cei cu specilaitate englezeasca am macat un fursec foarte bun,si niste clatite(asa am inteles ca erau,desi voiam sa le zic .."Maa..tu ma pacali"...nu aratau a clatite romanesti)..mai tarziu afland ca se numeau Clatite Pufoasee..Sankii...zau..daca nu erau pufoase cred ca nu imi placeau,dar asaa....specificandu-mi,pot sa dorm linistit.
             De la cei cu specialitate spaniola(cu referire la Cimino) am gustat niste creveti calomea...buni creveti.Nici nu stiam ca sunt de la spanioli crevetii.Au mai avut si un orez Mexican.I-am intrebat :"Fratiioaree,de ce ii zice Orez Mexican,nu era mai bine Orez Spaniol...da' cica nu,mi-au zis ei mie ce influenta au avut spaniolii asupra Mexicului....frateeee..ma bagasera in istorie.Marog,bunicel orezu' + ca avea si lamie printre. Au mai avut astia  si un peste,o salata de cartofi(cred ca era)..Nebunie la ei la stand.Trecusem de cealalta parte a mesei :)) cu Ci.Ala isi luase castronu in mana,eu bagam la ghiozdan cu 2 fruculite ..bine,mai mult ne prosteam,da' asta e partea a 2-a.  :)) Aaa..aveau astia si niste dulciuri calomea,tot la fel niste fursecuri,marog..interesante...
            Nu pot sa nu spun si depsre standul/masa  la care erm eu.-Profil Romanesc-...Sa stiti ca si la noi a fos inghesuiala.Pe langa faptul ca la inceput am luat o sarma cu mamaliguta,sarmaua fiind rece,dandu-mi seama de ce si-au pus baietii din trupa Sarmalele Reci numele asta.Va spun eu!.Iti provoaca un fior pe sirea spinarii :)))..vaai...nu va recomand sa mancati sarmale reci. Trecand peste asta,am ajuns la cozonac.Cum vedeti si sus in poza ,eram PRO COZONAC :)). Pacat ca nu am apucat sa imi mananc din gogosi :)),am primit complimente din partea Doamnei Profesor de Romana.
       
           Ajungem si la sectiunea "Interviu".De fapt mai stam putin ca pe parcursul zilei suntem in jurul orei 15.30,pe coridorul scolii.Pana sa intru la interviu am mai asteptat asa vreo cateva ore..pana la 19.10.Am avut noroc,am stat cu 2 prieteni : Bote si Colce.muream daca nu erau...bine pe parcurs,s-a destins atmosfera..a fost show cu noi.Nu stiu de ce,am observat ca majoritatea persoanelor,a devenit fascinata de modul cum ma contrazic cu cineva(evident cu ceva in cap acea persoana,sa imi faca fata nu de alta :)) =))) ...aviz catalinei..te astept si alta data sa ne mai contrazicem)..,Bote spunand astazi : "Mama Rares :))...mie imi trbe 2 scaune intr-un colt al atlu al camerei,si sa va pun pe tine si pe Catalina sa vorbiti.Nu m-as plictisi 2 zile " ..Multumesc frumos pentru compliment...Nu are rost sa detaliez discutia...
           In sfarsit ajung sa fiu strigat de pe lista,si intru la interviu.Pac frumos,taote bune....pot spune ca pentru primul interviu,m-am descurcat bine....Acum imi dau seama de ce de fiecare data cand Mircea Badea intra in pauza de publicitate,ridica paharul cu apa sa bea.Frateee,dupa ce am vorbit in jur de 10-15 minute,mai mult eu,ca raspundeam la intrebari,aveam gatu ca de "Sherpe".Pot spune ca am trecut cu bine,si mi-am pus in evidenta atuurile :))  (catalina stiu ca pe parcurs ce citesti,ai dori sa ma contrazici :))..si ca sunt un lingusitor,ceea ce NU este adevarat :P ).
          Ma bucur ca am dat peste un diriginte destept,si care stie sa puna in evidenta calitatiile celorlalti.

P.S Domnuuuu Diriginteeee . In legatura cu ce am vorbit in birou la interviu.Raman la parerea ca decat a te confrunta cu un zid,mai bine il ocolesti;nu ca nu ti-e frica sau altceva,ci ca iesi mai avantajat.Sunt de acord cu ce ati spus despre Oltchim....( aici am ajuns dupa intrebarea "Ce as face,daca tot vreau eu sa studiez in strainatate,pentru a-i convinge pe ceilalti sa ma urmeze." ..a si se lega si de intrebarea " De ce ai venit in C.N."Elena Cuza".

P.S.2 Catalina.O sa iti aduc cartea de melodii de acordeon  frantuzesti,sa imi sutin ideea conform careiea la acordeon NU se canta manele.
       

Read more

Bendeac,la cerere

Daca saptamana asta s-a nimerit sa postez in mare parte clipuri,am primit un comentariu prin care mi se cerea sa postez si un clip cu stimabilul Bendeac imitandu-l pe Becali.Asa ca enjoy:




Nu m-am putut abtine.Daca in postarea precedenta apare o reclama EXTRAORDINARA in care joaca Piersic Jr. si Piersic Senior,sa nu pun si un clip cu Piersic parodiat:



P.S. Showl de sambata seara a fost urmarit de 1 milion de oameni.

Read more

8 reclame dintr-un foc la ApropoTv

      O sa incep postul(desi asa ar trebui sa il termin,dar o sa il las pe Andi sa o faca) cu o expresie ce imi place la nebunie: Sunt Rares Cojocaru,ma inclin,voie buna!

     Nu v-am spus nu?Va spun acum.Sunt fan declarat ApropoTv si Andi Moisescu.La sfarsitul emisiunii,au o rubrica destinata reclamelor.Pana acum am vazut tot felul de reclame care mai decare mai inventive,dar am refuzar sa le postez.De ce?Pentru ca nu erau facute de noi.Erau ba' din State,(app,da-ti un search pe youtube cu numele George Clooney reclama Esprso.Genial omu') ba' de la nemti,etc,dar de la noi nimic,praf.
        Astazi(adica ieri,ca ora la care scriu este una tarzie in noapte,sunt deja in 17mai) am vazut rezultatul unei colaborari de exceptie intre Bogdan Naumovici si Radu Gabriel(actor fabulos ce joaca si la emisiunea In puii mei) si nu am ezitat a ma gandi daca sa o pun sau nu.Eul liric a framantat in mine daca pot spune asa,la interpretarea rolului,asemanotor cu cel al lui Amza Pellea(astept sa ma criticati gen " Uite si inteligentu' asta' ,veni el sa ne zica noua de Eul liric,mai are un pic si ne spune si vreo doua-trei sincope de logica).
        Surpriza a fost maxima.Pentru ca nu am fost intampinat doar de UNA BUCATA reclama.Nu tatii..ca la carte opt reclame.Am cautat pe youtube reclamele independente,dar nu le-am gasit,asa ca va pun inregistrarea de la emisiune cu partea ce ne intereseaza:





Read more

Mihai Bendeac il imita pe Mircea Badea

Talent incontestabil.(ambele personaje)





Ce zici?Sa il imite si a doua oara?

Acelasi material updated on Mircea Badea si Omul simplu

Read more

Capitala modei s-a mutat la Craiova

       *2010
Seara trecuta s-a desfasurat in Craiova la Teatrul Licric "Elena Teodorini" Festivalul de moda Miss Royal Models Romania editia a V-a.

      FASHION SHOWS:
BLD BY EXCLUSIVE
TAKO FASHION(la care a participat si un bun prieten)
JUST FOR YOU
ELKA STYLE
LORENA TRICA
DALIA POLEAC
CLARA ROTESCU 
LOUIS DE GAMA-England. 

          Intre aceste showuri,s-a desfasurat Concursul de Miss Royal Models,cu fetele selectionate din mai multe orase din tara:Craiova,Iasi,Timisoara,Bucuresti,Targoviste,Pitesti,etc. 
        Am facut si eu niste poze cu un Nokia 5800 Xpress Music cu camera de 3,2,dar lumina nu ma prea avantaja:


Prezentarea concurentelor la Miss.

















Defilare...costum de baie



25H.:













Categoria Miss



Din Pitesti,castigatoare a unui premiu(ori de "cea mai buna imagine,sau ceva de genul asta) .data viitoare imi voi lua carnetelul de notite














Castigatoare cred la popularitate ,:))=)) cu raspunsul ei de geniu  la intrebare "Ce ai schimba in Romania" . sala era pe jos de raspunsul ei atat de alambicos gen Cristian Tudor Popescu( din 12 fete dintre care nu stiam cine ce va casiga,am refuzat sa imi incarc memoria cu raspunsu fiecareia)








Din categoria Fashion shows:





































 Categoria Miss(le mai alternez si eu categoriile)


Din Targoviste,castigatoare la sectiunea: " sa mai gasim un criteriu pentru care sa dam premii"....sanki,nu mai tin minte..



















Din Pitesti..idem sus..
.
.
.
dar stati calmi,vine acum "artileria grea"
.
.










LOCUL 2 (locul 3 nu a existat,a fost inlocuit cu unul dintre premiile de sus) din Timisoara.












 

LOCUL 1-CRAIOVA.











              
LOCUL 1-CRAIOVA.



















 






Mai multe detalii despre subiect,la cerere !.

Read more

Frizerie virtuala

      Ce-ai zice,nu ti-ar prinde bine o coafura noua?Poti sa-ti imaginezi una chiar acum.
      Pentru un plus de veridicitate,conecteaza-ti castile la pc si inchide ochii imaginandu-ti ca esti intr-un salon.

     Nu mai ai acum decat sa te relaxezi in scaun si sa asculti "filu'" de mai jos.Dupa cele 4 min o sa va puneti mana in cap sa vedeti daca mai aveti par.



Multumiri MariusMoga Blog  pentru idee si Trilulilu pentru file

Read more

Mai scuipa odata -Timbru cu Basescu-

 Am citit si eu de curand un banc foarte tare,in legatura cu "Reformaaa" ,si nu puteam sa nu-l impartasesc cu voi.

    Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu.
Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul.
- Nu se vinde, spune functionarul.
- De ce?
- Nu se lipeste.
Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului:
- De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste!
- Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea cealalta.

  Tu ce ai face?

Read more

Website Story

De maine in cinematografe putem sa urmarim pelicula premiera a lui Dan Chisu-Website Story.



“Website Story” prezinta experientele a doua adolescente, Laura si Mira, care petrec o noapte de pomina intr-un club. A doua zi dimineata Laura nu isi mai aduce aminte nimic din ce s-a intamplat si afla cu stupoare ca Mira a murit.

Laura incearca cu orice pret sa descopere adevarul si gaseste postarile Mirei pe internet. Dorinta de razbunare este mai mare ca orice si astfel incepe aventura vietii ei.

“Filmul se adreseaza tinerilor. Este o poveste moderna despre cautare si nesiguranta, despre dorinta si imposibilitatea de a ajunge la un rezultat, despre atitudini si gesturi care pot da dependenta, despre actiuni regretabile, cu spovedanii inutile pe net. Este o radiografie a unei lumi in care telefonul mobil devine cronicar, iar netul devine mijloc de raspandire a oricarei probleme, fie ea reala, inventata sau doar imaginata.” declara Dan Chisu.





Distributie: Crina Semciuc, Diana Gursca, Alexandru Oreste Scarlat Teodorescu, Florin Piersic Junior, Dragos Bucur, Serban Ionescu.
Regie: Dan Chisu

In Craiova,se pare ca mai trebuie sa asteptam pana sa apara si la Patria sau la Modern Filmul.

P.S. : Abia astept sa il vad pe Oreste in rolul lui Ficat.Urmatorul pe lista,,To macke a movie'' ar fi Badea
Toate cele bune!

Read more

Pensionarii au iesit in strada

          Croseu" aplicat de pensionari lui Basescu Traian si Guvernului.Pensionarii din mai multe judete,au iesit cu carjele si bastoanele ridicate pentru a protesta impotriva scaderii salariilor si pensiilor.






        

      In Bucuresti,acestia,au luat cu asediu Palatul Cotroceni,s-au imbrancit cu jandarmii, cu slogane ca:"Porcilor ordinari!", "Jos Guvernul! Jos Băsescu!!", "Daţi-ne cianură, omorâtine!" ; iar in Constanta au fost arse poze cu marinaru.Uitati cum ard pozele :












      Acum si-au dat seama de greseala facuta.HA! Sa va aud stimati pensionari,acum nu mai este Basescu,salvatorul mult visat de romani?Proportia la vot  fiind mare din partea pensionrilor cu preponderenta,cu stampila pe "Zeus" .



    Varstnicii de la Cotroceni asteptau sa vina domnul Basescu sa le explice intentiile acestuia.Surpriza ! Nu a avut nici o reactie.de ce? :
1.Poate ca l-a sfatuit S.P.P-ul "Stai bre' acilisea,nu iesii ca e nasol"
2.'Nea Traian,s-a vazut cu sacii in caruta.El nu mai avea nici un interes sa iasa la discutii cu pensionarii,sa ii minta ce e' in luna si in stele.Daca aceasta scena se petrecea in campania electorala,va asigur ca Presedintele Romaniei ,iesea in multimeee cum face el ca un impaciuitor,cu portavocea in mana,mai avand un pic pana sa se urce ca Becali pe capota masinii . Daca mai tineti minte,protestul fermierilor de anul trecut cand acestia au blocat Calea Victoriei,iar apoi au venit la Cotroceni,ce s-a petrecut in campania electorala.Mai tineti minte ce a facut T.B.?A iesit intre ei ca Rambo cu portavocea in mana,si cu discursul ca se vor gasi "solutii".Uitati aci un FILE,ca o dau ca stimabilul V.Stan .


   

   Unde sunt banii nostri?Va spun eu.Sun intr-o sala de sport in comuna de nastere a domnului Boc-o sala nu mai mult nici mai putin de 2 miloane de euro-.Deja ma simt mai bine stiind ca banii sunt investiti binee si cu responasbiiilitatee de catre oamenii ce se gandesc ca noi sa traaaiimm mai binee.
 
  Asta e taraaa.O merirtam CU VARF SI INDESAT.

Read more

Situtatia Greciei ar fi o situatie buna pentru Romania

Romania Libera cu subiectul : Ce ne asteapta daca Guvernul o da in bara.
  RL prognostica un viitor subru Romaniei,astfel in 2012,tara va putea ajunge in situatia Irlandei iar in 2014,in situatia Greciei potrivit scenariilor guvernamentale conform carora datoria publică a României are nevoie de numai doi ani pentru a se dubla.







Read more

Imnul reformei si incompententei lor

B.U.G. Mafia-Bag p**la-n lume si apoi v-o fac cadou ,melodia ce se potriveste manusa cu postul de mai jos,cu taote actiunile lor,cu taota viata politica si jurnalistica a unora.

Ciutacu : "Nici măcar eu n-aş fi putut rezuma cu atâta forţă şi clarviziune reforma statului"
    
Asta e reforma statului ..listen :

Bookmark

Read more

Scaderea salariilor si a pensiilor e' direct proportionala cu incompetenta lor

      Sunt absolut linistit.Vad cum Romania se indreapta incetul cu incetul catre o prabusire economica,o prabusire a bunului simt,o prabusire in adevaratul sens al cuvantului.Doar asa poate se va mai redresa tarisoara.Sa porneasca de la zero.
      Surpriza!Ghici ce?Nu mai creste TVA-ul la 25%.Oricum asta a fost o fumigena bine aruncata de smenarul politic Basescu Traian pentru a pregatii terenul acestei scaderi a salariilor si pensiilor.Acum se tot discuta :" Aaa..vedeti..poi acum ce vreti,sa fi crescut TVA-ul la 25% ?"DA MA!.v-ati gandit bine ca dintr-un nimic-echivalentul pensiilor si a unelor salarii mizere- sa mai scadeti sa fie un nimic cu - in fata. Si acum ei cred ca fac ,,ECONOMIEEE'' .Aceeasi simpla solutie : SA TAIEM,SA TAIEM + ca al nostru presedinte s-a gandit ca ce naiba atatea sucventii si in agricultura si in sistemul de incalzire din Bucuresti,sa le ,,sisteze''.Si asa agricultura este intr-un hal fara de hal,ne mai fiind rentabil pentru un agriculotr sa isi cultive pamantul,cand la kilogramul de grau primeste 40 de bani,iar motorina -Canci .Daca as intreba pe 'nea Gheorghe ciobanul,care ar fi cel mai simplu mod de a strange bani,ar spune : aa? Sa taiem salariile si pensiile..Doh :|.Oricum,la fel cum a prognosticat si Mircea Badea(si deseori nu greseste) peste cateva luni va trebui sa creasca impozitele poate si TVA-ul implicit.





      Care e' raul cel mai mic? -BOC(evident..el e' cel mai mic).. Asta se discuta.Complet aiurea.Asa se pune oare problema?De ce suntem pusi in situatia de a alege raul cel mai mic?Oare cine ne conduce de 6 ani? Un singur om evident.Care este si Premier,este majoritar cu PDL-ul si in Guvern si Parlament.Acest om este de vina!Acest om care a reusit sa prosteasca pe prosti(si in numar foarte mare -5milioane) ca vin comunistii peste noi,cand el doar ce fusese inainte la guvernare cu PSD-ul ..

P.S: Dragi colegi,va aduc la cunostina ca si ale noastre alocatii se vor micsora cu 25%  .Cum spune un om simplu ,Irinel : :Reduceri, reduceri doar la Romanica  gasiti reduceri de pana la 25%"








via Ciutacu

In urma unui comm,m-am gandit ca ar mai fi bine sa adaug urmatoarele:
.Ce face marinaru' nu are nici o legatura cu politica lui de dreapta,cu PDL-ul,asta cu SA TAIEM SA TAIEM.Si anume :

-Politica de dreapta presupune neinterventia statului in economie,piata este cea care decide ce si cum.

-Politica de stanga presupune o interventie din partea statului asupra pietei si economicului.

-Politica de dreapta este cea care ajuta investitiile, sprijina afacerile in vederea obtinerii unor cat mai mari profituri pentru a avea bani suficienti si pentru cheltuielile sociale.

-Politica de stanga este cea care sprijina socialul - prin cresteri ale venitului minim, egalitate sociala... Iar cei de centru sunt cei care ar trebui sa tina echilibru.

Read more

Va fi greu sa recuperam aceasta diferenta

            Pentru cei care nu au luat inca la cunostinta rezultatul meciului de handbal fenimin Viborg-Oltchim,le pot spune cu regret ca am pierdut turul finalei Ligii Campionilor, în deplasare, în faţa campioanei Danemarcei, Viborg HK cu scorul de 21-28.

            Cu un inceput promitator de meci,jucatoarele lui Radu Voina au condus chiar pana prin min.15, apoi incetul cu incetul in urma ratarilor de "abecedarul" handbalului:dublu dribling,pasi,pase nesincronizate,am inceput sa pierdem teren in fata celor din Danemarca.
            Ca fost jucator (si poate viitor daca se mai ivesc oportunitati) de handabal si pasionat al acestui sport,pot sa afirm cu mana pe inima ca nu a fost in totalitate un meci slab al echipei din Valcea.Am avut-o in forma buna pe Paula Ugureanu(portar) care poate a reusit sa salveze echipa de la un recital de goluri primite mai bogat;Ada Nechita-extrema dreapta a Oltchimului,a reusit goluri din unghiuri imposibile dar nu a fost de ajuns, Ionela Stanca(sus) pivotul Romaniei a marcat 6 goluri ce nu le-a permis danezelor sa se departeze prea mult,Narcisa Lecusanu mai dezmortea poarta Christinei Pedersen cu aruncari puternice de pe 9 metri.Pe langa faptul ca absenta Valentinei Elisei(cea mai buna extrema stanga la Mondialul din 2005) a contat,Cristina Neagu desi a inscris 6 goluri pot spune ca a dezamagit,nefiind in forma ei cu care ne-a obisnuit.
            Le voi tine pumnii fetelor de la Oltcim si le multumesc,in orice situatie pentru faptul ca aduc Romania la un nivel inalt,desi Romania nu a facut nimic pentru ele,cum de altfel pentru sportivi in general.Aud pe la TV cum vorbesc unii cu ,,FETELE NOASTRE'' au reusit sa....,,Handablistele noastre ...'' si nu pot sa inteleg cum adica ,,ale noastre''? am facut noi ceva pentru a le sprijinii, ai facut TU ceva? Raspunsul-Nimic!
         Tot raul spre bine.Daca nu vom castiga Liga Campionilor,macar romanca Varzaru Cristina(Viborg-poza dreapata) sa se bucure,si poate vom spune si ne vom consola ca o castigatoare a Ligii Campionilor e' din Romania,cu sportu sa ne mai mandrim,ca in rest....         Meciul retur se va disputa sambata,15 mai in Sala Polivalentă din Bucureşti.

P.S.:NU mai sunt bilete de cateva zile....

Read more

Mozart de la Barbulesti(un alt manelist notoriu)CICA CICA CICHICEA

Si ne gandeam ca mai rau decat este acum in Romania nu se poate,ma refer la toate defectele ei,punand accentul mai ales pe ,,Manea'' ca decat una singura exista,nu exista ,,Manele'',e' una singura,cu un acelasi ritm CICA CICA CICHICEA...cica cica cichicea...in continuu.Dar acum ...eeeee' :> un ciumpalac de la Barbulesti,sau cva asa,a umpluc de kkt o opera a marelui compozitor mozart.....il las pe stimabilul Badea sa comenteze mai bine .

Read more

Teatru la Tv :FESTIVALUL SHAKESPEARE:Bianca si Bote(text integral by FLIK si Video)

         Astazi,fiind ultima zi a festivalului Shakespreare editia a7-a,ce a fost celebrat si la teatrul Marin Sorescu din Craiova,am considerat ca ar fi frumos daca ne-am destinde cu interpretarea plina de umor si talent a celor de la emisiunea In puii mei de sambata seara(pt cei care nu sunt familiarizati cu rularea emisiunii) din 1mai,la care invitat special a fost si Maia Morgenstern.

        
Oratorul: -Intr-o zi de primavera, plans si trist statea-n balcon
 

Bote , suparat pe viata, blestemand pe Cupidon:

Botezatu: -Ce mi-a trebuit iubire?!?..De ce-am vrut-o pe Bianca?!? C-a s-o cresc, si s-o ia Cristea?!?..E perversa pitipoanca!

Doica: -Gata, gata, draga Bote. Hai te rog nu mai fi trist
Stii c-asa sunt toate astazi, isi doresc un fotbalist.


Botezatu:- Dar eu ce-am, iubita doica?…Nu sunt sexy?..spune tu
Nu i-am dat si eu de toate?, nu am dus-o in Bamboo?
Ce n-am eu si are Cristea? Nu te uiti la fata lui?!?
El arata de Hi5, eu arat mereu “feng-shui”…


Doica: -Ai dreptate Cataline, nu-i decat o bagaboanta
O sa vada mai tarziu ca a fost o mare toanta
Cum sa-ti dea ea cu piciorul, si sa faca-atata verva,
Pentr-un “print” de la Dinamo, care e mai mult rezerva?!?
Tu, un tanar de succes, plin de sarm, mereu atent,
El un “bamboo-ist” notoriu, care sta-n cantonament.
Stai si plangi seara de seara, si-nca salivezi cu patos,
Cand o vezi cum sta pe scaun, noptea-n show-ul lui Capatos
Stii ca dupa coada ta, se tin sute de femei,
Iar tu stai aici ca prostu, si jelesti de dorul ei…
De-astazi termini cu “bocitul”, n-am de gand sa te mai las,
(Bote baga degetul in nas, Doica il vede si ii da cu palma peste mana)
Si ti-am spus a mia oara sa nu mai bagi mana-n nas!!!


Botezatu: (tragand aer in piept, stergandu-si lacrimile, hotarat sa nu mai sufere pentru Bianca)
-Ai dreptate , draga doica. O s-ascult de sfatul tau,
Fiindca stiu ca niciodata nu m-ai invatat de rau.
Pentru mine esti o sfanta, n-am uitat cat de frumos
Ai jucat-o pe Maria, in “Patimile lui Hristos”.


Oratorul: -Si cand iata Catalin, s-a decis s-o dea uitarii
Se zareste-o silueta in lumina departarii.
E o fata blonda , sexy, abatuta,ravasita
Iar el in balcon tresare , fiindca-i ea, fosta iubita.
Si ca-n opera lui Shakespeare, Bote joaca rolul fetei,
Iar Bianca vine trista, sub balconul Julietei.


Julieta: -Catalin, sunt eu Bianca, a ta prea-iubita fata,
Ce prezint vremea-n ziare, jumatate dezbracata.
N-am venit cu mana-ntinsa, n-am venit ca sa cersesc,
Am venit sa ne-mpacam, fiindca stii ca te iubesc.
Nu pot noaptea sa mai dorm, fiindca tu mi-apari in vis
Ti-am dat zeci de SMS-uri, dar ai telefonu-nchis.
Am venit sa-ti cer iertare, te doresc, nu-l vreau pe el
Dar se tine dupa mine, mai ceva ca un catel
Ai uitat ca ai jurat sa-mi porti dragoste eterna?

(in acel moment intra in cadru si Cristea, care se apropie de Bianca, o ia de gat dar aceasta ii da cu palma peste mana si ii intoarce spatele)

Botezatu: -De ce te-ai intors la mine , daca vrei faima sau bani
Du-te sa ti le dea Cristea, sau pleaca la Petrosani.


Doica: -Stii ca te-au prins paparazzi stand la Cristea in castel,
Deci ai fost o bagaboanta, nu te vrea, ramai cu el.


Bianca: -Bote, nu-l iubesc pe Cristea, nu vreau faima sau vreun ban
Crede-ma ,te rog, pe mine, nu ce scrie prin “Cancan”.
Te iubesc numai pe tine, si-as vrea ca sa-mi fi iubitul…,


Cristea: -La fel cum ar vrea Becali, ca sa ia Dinamo titlul.
(Bianca ii da un picior in tibie lui Cristea , dupa ce acesta a spus replica de mai sus)

Cristea: -Stii ca ma iubesti pe mine, iar pe Bote l-ai mintit,
Cand i-ai zis ca mergi la shopping, si la mine ai dormit.


Bianca: (ii da un picior in tibie lui Cristea , dupa ce acesta a spus replica de mai sus)
-Minte, minte Cataline!…Ma cunosti si doar tu stii
Ca nu pot sa dorm in case cu pereti portocalii….
Uppps!
(isi pune mana la gura realizand ca s-a dat de gol ca a fost la Cristea in apartament)


Botezatu: -Uite, vezi nerusinato, recunosti ca m-ai tradat
Sa nu te mai vad vreodata, hai dispari de la palat.
Pe Bianca ce-o iubeam, o sa uit ca mai exista,
O sa intru-acum pe Facebook, si am sa te sterg din lista..

Doica : -Hai in casa ca-i curent, ti se zbate ochiul stang!

Botezatu:- E de nervi iubita doica, cred ca iar incep sa plang.

Bianca: -Apropo de plans, ma-nteapa, inima de-atat suspin
Daca ma gandesc mai bine, mi se face rau…lesin!

(si Bianca lesina.Nimeni nu mai zice nimic, doica se inchina si isi impreuneaza mainile ca Fecioara Maria)

Oratorul: -Suspinand, cu ochii tristi, si de patima cuprinsa
Blonda se inmoaie toata si cade pe jos intinsa.
Dup-o clipa de tacere, ce-a durat doua secunde,
Cristea cade in genunchi si o mangaie pe frunte.

(Bote face ochii mari, se panicheaza si incepe sa planga)
Doica: -Bote, nu mai plange iar, tu nu vezi ca se preface

Botezatu: -Cristea, pleaca de acolo, n-o atinge, las-o-n pace!

Cristea: -Cataline nu am cum, stiu ca inima o doare,
Ia-si fi dat , de juca teatru, galben pentru simulare.
Si-n plus mi-o doresc si eu, fiindca e pe stilul meu,
Dar doar pentru o luna-doua, nu sa fie-a mea mereu.
Stiu ca tu-o vrei doar pe ea, altceva nu mai exista,
Pentru mine-i doar o blonda, doar un nume pe o lista.


Doica: -E parsiva Cataline, acum face panarama,
Nu vezi ca se da-n spectacol, nu o mai baga in seama..


Botezatu: -Si sa stau nepasator!? ,… Ce-aveti ba, sunteti nebuni?!?
Sa-i pun in loc de comprese , detectorul de minciuni?!?
N-am sa stau cu mana-n san, cum sta-n Cotroceni Basescu,
Sau ca ceasul care Badea i l-a dat lui Voiculescu.


Oratorul: Si zicand acestea Bote, sare peste balustrada,
Si alearga intr-un suflet pe Bianca ca s-o vada.
Cand ajunge ingenucheaza, si facand un gest profund
O cuprinde dupa umeri si-o ridica bland in fund.
Bianca-si revine brusc, dup-o clipa de tacere,
Il apuca apoi de gat, si-l saruta cu putere.


Botezatu: (catre Cristea care se afla langa ei)
-Cristea, cred c-acum e clar ca nu poate fi a ta
Doar pe mine ma doreste. Ai vazut…, esti martor,..da?

Doica :-Asta a fost lesin Bote??..N-ai vazut?.. Dormea neantoarsa…

Buzdugan : (apare brusc in decor, dintr-un colt,scotand doar capul ca sa spuna o singura replica, catre Botezatu)
-Buzdugan sunt, de la ZU. Te-a mintit, a fost o farsa!!!


Doica: -Ce ti-o fi facut mai Bote?, Te-a vrajit, nu pot sa cred.
Parc-ar fi Aleodor, si-ti da flacari violet.
Tu n-auzi ca dupa tine se tin sute de femei,
De ce dracu le ignori? Esti virgin?…sau poate gay?
Tot incerc sa-ti deschid ochii, si nu stiu ce sa mai fac,
Sa te scap de pitipoanca. Parca n-ai nimic in cap.


Cristea: Eu nu sunt ca tine Bote, nu plang dup-o gagicuta
Oricum am mai multe fete decat are piese Guta,
Dar pe blonda nu ti-o las, c-ar mai trebui sa ies
Inca vreo trei nopti cu ea, ca s-o trec in palmares.
M-am purtat frumos cu ea, am fost tandru si atent
Ziua o duceam prin mall-uri si noaptea-n cantonament.
Daca asta e sentinta, as dori sa fac apel.
Nu ti-o pot da pe Bianca. Te provoc deci la duel.


Oratorul: -Si zicand acestea Cristea, da trei ture de balcon
Ca sa-si faca incalzirea, cum face pe stadion.
Face niste pasi de dans, se apleaca , se ridica,
Are o coregrafie , parca-i Bote la Banica.



Botezatu:-Treaba ta. De vrei razboi, o sa-l ai, sunt plin de ura
O s-te fac KO ca Bute doar de-ti dau un pumn in gura.


Doica: -Fugi cat inca mai poti, Cristea, nu te poti pune cu el,
Si la “Dansez pentru tine”, a fost primul la “duel”

Cristea: -Ia mai taca-ti gura doica, tipi la fel ca galeria.
Cum de te-o fi luat Mel Gibson sa joci Fecioara Maria?


Botezatu: -Ai grija cum vorbesti Cristea, eu am boala pe aceia
Care imi insulta doica, dupa ce mi-au luat femeia.


Oratorul: -Si zicand acestea Bote, scoate spada cu un suier,
Si striga in gura mare: ……………………………………….


Botezatu:-………………………………..“Eu cand vreau sa fluier, fluier”

Oratorul: -Nici Cristea nu-i mai prejos. Scoate si el a lui spada
Si sta drept cu ea in mana, ca ostasii la parada.


Botezatu: -Eu zic: Hai sa ne luptam, sa vedem cine-i mai tare…

Cristea: -Treaba ta, sa nu regreti, ca eu sunt in forma mare

Doica: -Cum naiba sa fi in forma?!?, ca tu stai mai mult pe tusa
Joci cum zboara avionul, cand e norul de cenusa.


Oratorul: -Si in clip-aceea Bote se repede sa atace, Cristea ii pareaz-atacul, si se vede ca ii place.
Si se lupta ei ca-n ring, si de-a lungu’, si de-a latu,,
Dar si doica , si Bianca, par ca tin cu Botezatu..

(Atat doica cat si Bianca urmaresc duelul celor doi. Doica e deranjata de comentariul duelului pe care il face oratorul)

Doica: -Oratoare, taci din gura, vreau sa fiu atent la el..

Oratorul: – Intrerupem comentariul, si vorbim dupa duel.
(cei doi se lupta intre ei, pana cand Cristea il loveste pe Botezatu care cade pe jos rapus.Trec cateva secunde de tacere) .

Oratorul: -Dup-o lupta ca la carte, Cristea i-a cam dat omorul
Si se pare ca in lupta, a mierlit-o creatorul.
Cristea topaie razand, ca un “prostanac” distins,

(Si rosteste exact ca Geoana la alegeri, si exclama “rrr”-it, exact ca Geoana)

Cristea: -Bianca,…dragostea mea…..Impreuna am invins !!!

Doica: -Treaba lui, eu n-am sa-l plang, chiar de e o tragedie
Era cazul sa plateasca, singur pentru-a lui prostie


Bianca: -Iar eu ce fac acum doica?..Bote a murit…, ce trist
Dar decat sa stau pe bara, ma intorc la fotbalist.


Doica: -Nu stiu ce-ai vazut la Cristea, ca vorbeste doar prostii,
Doar tu hotarasti Bianca, e “To be or not to be”


Oratorul: -Blonda merge, il ia de mana si zambindu-si fericiti
Pleaca topaind sincron, fix ca doi indragostiti.

(cei doi tzopaie de mana si parasesc decorul )

Oratorul: -Dar pacat ca Botezatu, degeab-al lui sange-si varsa….
(apare iar Buzdugan de dupa un colt,scoate capul, rosteste o fraza si se retrage)

Buzdugan: -Buzdugan sunt, de la ZU, n-a murit, a fost o farsa..
(in acel moment Bote se ridica, se scutura de praf si rosteste ctre doica)

Botezatu: -Multumesc mult draga doica, foarte buna-ideea ta,
Daca nu faceam pe mortul, nici ca mai scapam de ea.


Doica :-Eu ti-am spus ca-i bagaboanta, las-o asa,sa stea cu el.
Iar acuma, treci in casa, sa repeti pentru duel.


Oratorul: -Avem “happy-end” se pare, iar eu vreau sa va doresc
Ca si Voicu in engleza, doar sa “to the be the best”


:

Read more
Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob