.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Hai sa fie C.N. Elena Cuza fruntea !

Cat de multe stiti despre Scoala Alfel? Cel putin cei care mai frecventeaza invatamantul pre-universitar au experimentat anul acesta o initiativa de a forma un orar special format doar din activitati cu caracter non-formal.



Eu si cu Razvan Neydamn ne-am hotarat sa sustinem Colegiul National Elena Cuza din Craiova cu proiectul  Marş Eco „Să respirăm aer curat” pentru ca ni-s asa simpatici cei care au participat in proiect pe data de 6 aprilie 2012, plus ca vrem asa mult sa vedem cum social media ajuta niste copii si nu in ultimul rand, nu puteam lasa la greu locul in care si eu si Razvan (s-a intamplat in cazul lui) sau se intampla (in cazul meu) sa invatam. Fisa proiectului este urmatoarea:

Read more

Cantec de Gheata si Foc imi face cu ochiul

Update: Am pentru cine doreste vouchere cu reducere 50% pentru comenzi la editura Nemira :)

Update 2: Am citit primul volum si il recomand cu placere. Sa vina Inclestarea Regilor :)

Ultima serie buna de carti pe care am pus mana, a fost Millenium si am fost tare dezamagit ca autorul nu a apucat sa scrie decat 3 din cele 10 carti propuse. Eu sunt fanul seriilor literare. Inca mi-a ramas in cap de cand eram mic seria Harry Potter si placerea cu care incercam sa ma situez in universul povestit.

De curand am descoperit o serie, zic eu senzationala, si anume Cantec de gheata si foc. Este scrisa de George R.R. Martin, un autor american cu multe premii la activ, printre care si Ignotius, Hugo, Bram Stoker si World Fantasy.

Pana acum au aparut 5 carti din cele 7 care sunt in saga. Actiunea se petrece

Read more

Cristian GOG cel mai talentat roman in 2012

 Update! Ati vazut articolul despre Cristi in The Sun ?


M-am gandit sa scriu la cald, cat inca mai am zambetul mare intiparit pe fata. Da. Cristian Gog a castigat Romanii au Talent editia 2012 :) si ma bucur tare mult pentru el. Ma bucur ca l-am cunoscut si ca am avut pentru cine sa ma bucur si ma bucur ca bloggeri au reusit o campanie frumoasa de promovare :-)

Read more

Suomalainen viikko

Saptamana Finlandeza in Craiova

Au trecut 9 zile; foarte frumoase, interesante, captivante, cu dureri de picioare si de maini de la atat vorbit in alta limba ( sau nu... ). Multe zile despre care sa tot scrii, dar prea putin timp de citit tot :)

Finlandezii au ajuns acum acasa. Eu am ramas sa va povestesc una alta :)

 I
Grupul a ajuns joi seara (noaptea). Cu pasi grabiti am dat un tur al centrului orasului ajungand acasa unde Mikael a cunoscut toata familia.

 II
Dupa un mic dejun consistent,

Read more
Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob