.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

1 Mai(Muncitoresc)

      Uite ca mai e o zi si vine si 1mai.Evident cu ce altceva decat cu gratare peste gratare,aglomeratie in trafic si Colebilu in buzunar?
      Se deschide sezonu opulentei,al prostiei si al cocalariei.Incepe lunga perioada fierbinte,in care patronii cluburilor si hotelurilor(mai ales dupa litoral) se vor imbogati de pe urma prostilor care nu au aflat ca peste granita este si mai frumos si mai ieftin,dar si mai civilizat.
     Parca vad maine pe Antena3 si Realitatea reportaje cu soferi frustrati in trafic (care intr-o oarecare masura au si ei dreptate,la ce drumuri avem noi,mai bine stai acsa,sau iesi drecu din tara) injurand pe stimabilul Berceanu,si pariurile acestuia,la care oricum nu castiga,doar dandu-se Cocos(U.) cu FENOMENALII 45 km de autostrada intre TURDA-GILAU :o :o ...BRAVOO!.
   YEEHH!! Duceti-va la mare de 1 mai..stati in trafic! Inghesuiti-va!Invartiti-va cu orele in parcari!Calcati-va in cluburi ca sa aveti senzatia ca va distrati!Mirositi basinile tuturor COCALARILOR si PITIPOANCELOR ,apoooiii :D:X>...ghici ce? Surpizaa !!! Stati iar  blocati in trafic cu orele cand va intoarceti !:D
.
.
.
 Sunt Rares Cojocaru,ma inclin,voie buna ;)

PS: VA PUP,VA IUBESC si VA REPSPECT !

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob