.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

De ce este Becali "peste" Borcea ?

       
Acum ca s-a terminat si campionatul de fotbal cu surprize poate pentru unii-Craiova a reusit sa se mentina pe linia de plutire in pofida Iasului si celor din Tg. Jiu- poate va intrebati de ce este Steaua peste Dinamo in clasament.Poate ca pentru Borcea nu se ridica nici la degetul cel mic al lui Gigi,cand vine vorba de evlavie.haa. Cand e vorba de evlavie,nimeni nu-i ca Gigi Becali.Cine mai imparte bani la biserici cum o face el? Cine mai da cate 5.000 de Euro pe la Balul Bobocilor,cui poate recita crezul pe nerasuflate ?))) Cine mai citeaza din Scritura cu atata osardie?
La botezul fetitei lui Mihai si al Iuliei Albu, a fost Borcea nevoit sa spuna crezul, dar ce zic eu sa spuna…Sa citeasca :


DEX-ul nu ne impartaseste prea multe despre autostivuitor;  ne spune ca este o masina de stivuit,asa ca nu am reusit sa dezleg misterul prin care in mintea Directorului Executiv de la Dinamo,Atotțiitorul s-a transformat in Atotstivuitorul .
Ne lamureste domnul Varujan Vosganian,care a fost Duminica invitat la ApropoTv:
„Ganditiva ca Atoatețiitorul de pe vremuri,se poate interpreta acum ca lucrurile care tin,cum este stivuitorul.Stivuitorul de fapt ce face?-TINE-....si atunci fireste ca forma moderna a lui Dumnezu, Atotțiitorul, sau Atotputernicul este Dumnezeu AUTOSTIVUITORUL ,pentru ca poate multi nu stiu,Motostivuitorul  este un obiect,care asa cum Dumnezeu, ridica lucrurile catre Înalt si le da o dimensiune Divina, motostivuitorul ridica pachetele, si le da de asemenea o anumita altitudine.”


Orice- ati zice,5.000 de Euro de la Becali pentru crez, nu lua Borcea.

Surpriza sau nu...Ma inclin,voie buna.

Multumesc ApropoTv si Andi Moisescu

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob