.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Scaderea salariilor si a pensiilor e' direct proportionala cu incompetenta lor

      Sunt absolut linistit.Vad cum Romania se indreapta incetul cu incetul catre o prabusire economica,o prabusire a bunului simt,o prabusire in adevaratul sens al cuvantului.Doar asa poate se va mai redresa tarisoara.Sa porneasca de la zero.
      Surpriza!Ghici ce?Nu mai creste TVA-ul la 25%.Oricum asta a fost o fumigena bine aruncata de smenarul politic Basescu Traian pentru a pregatii terenul acestei scaderi a salariilor si pensiilor.Acum se tot discuta :" Aaa..vedeti..poi acum ce vreti,sa fi crescut TVA-ul la 25% ?"DA MA!.v-ati gandit bine ca dintr-un nimic-echivalentul pensiilor si a unelor salarii mizere- sa mai scadeti sa fie un nimic cu - in fata. Si acum ei cred ca fac ,,ECONOMIEEE'' .Aceeasi simpla solutie : SA TAIEM,SA TAIEM + ca al nostru presedinte s-a gandit ca ce naiba atatea sucventii si in agricultura si in sistemul de incalzire din Bucuresti,sa le ,,sisteze''.Si asa agricultura este intr-un hal fara de hal,ne mai fiind rentabil pentru un agriculotr sa isi cultive pamantul,cand la kilogramul de grau primeste 40 de bani,iar motorina -Canci .Daca as intreba pe 'nea Gheorghe ciobanul,care ar fi cel mai simplu mod de a strange bani,ar spune : aa? Sa taiem salariile si pensiile..Doh :|.Oricum,la fel cum a prognosticat si Mircea Badea(si deseori nu greseste) peste cateva luni va trebui sa creasca impozitele poate si TVA-ul implicit.





      Care e' raul cel mai mic? -BOC(evident..el e' cel mai mic).. Asta se discuta.Complet aiurea.Asa se pune oare problema?De ce suntem pusi in situatia de a alege raul cel mai mic?Oare cine ne conduce de 6 ani? Un singur om evident.Care este si Premier,este majoritar cu PDL-ul si in Guvern si Parlament.Acest om este de vina!Acest om care a reusit sa prosteasca pe prosti(si in numar foarte mare -5milioane) ca vin comunistii peste noi,cand el doar ce fusese inainte la guvernare cu PSD-ul ..

P.S: Dragi colegi,va aduc la cunostina ca si ale noastre alocatii se vor micsora cu 25%  .Cum spune un om simplu ,Irinel : :Reduceri, reduceri doar la Romanica  gasiti reduceri de pana la 25%"








via Ciutacu

In urma unui comm,m-am gandit ca ar mai fi bine sa adaug urmatoarele:
.Ce face marinaru' nu are nici o legatura cu politica lui de dreapta,cu PDL-ul,asta cu SA TAIEM SA TAIEM.Si anume :

-Politica de dreapta presupune neinterventia statului in economie,piata este cea care decide ce si cum.

-Politica de stanga presupune o interventie din partea statului asupra pietei si economicului.

-Politica de dreapta este cea care ajuta investitiile, sprijina afacerile in vederea obtinerii unor cat mai mari profituri pentru a avea bani suficienti si pentru cheltuielile sociale.

-Politica de stanga este cea care sprijina socialul - prin cresteri ale venitului minim, egalitate sociala... Iar cei de centru sunt cei care ar trebui sa tina echilibru.

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob