.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

TranceENDance cu Markus Schulz-Global DJ Broadcast World Tour

Nu știu dacă ați auzit de stimabilul DJ Markus Schulz.Este pe locul 8 mondial DJMag(2009) și ajunge și în România pe 18 septembrie(sâmbătă) în București la Arenele Romane.


Acest gig va face parte din seria de evenimente pe care Markus Schulz le promovează sub numele de “Global DJ Broadcast – World Tour", un concept cu totul și cu totul special pe care DJ-ul germano-american l-a transformat deja într-un puternic brand internațional. Markus Schulz alege în fiecare luna numai un singur eveniment din agenda sa, acela cu potential maxim, care să fie înregistrat audio împreună cu ambianța live a acestuia,înregistrare ce urmează să fie difuzată în prima editie de “Global DJBroadcast" (GDJB – celebra emisiune radio pe care Markus Schulz o are săptămânal și care este difuzată și în Romania la Vibe FM) a lunii imediat urmatoare. Toate aceste evenimente, 12 la numar în fiecare an, formeaza “Global DJ Broadcast – World Tour" a lui Markus Schulz.

Album + clip


A scos recent un album.-Do you dream?pe care îl și downloadez acum.

Am căutat prin traklistul de la A State Of Trance și am găsit niște melodii în care și-a pus ,,amprenta,, Markus Schulz.




Categorii Bilete:

- Bilete până în 15 August - 30RON
- Bilete după 15 August până 15 Septembrie - 40RON
- în seara evenimentului la locație - 60RON

A..da,cică accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis la acest eveniment.

P.S. Știu ca vin așa două posturi despre trance/muzică unul după altul....deh.Nu vine des M.Schulz în Romnânia.
P.S.2 In Trance we trust...

Sursa

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob