Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Black Weekend I

De cateva zile umbla vorba de Secret Santa ba pe bloguri, ba prin liceu, ba prin biroul de la serviciu, ba in grupul de voluntariat in care activezi ( a se citi Interact; vorbim mai multe alta data). Fiind luna cadourilor, reducerile au inceput deja. Unele s-au si terminat. Oricum febra sarbatorilor ne cuprinde pe toti la un moment dat...

E o zi pe an, o zi de vineri, un obicei preluat de la americani in care toata lumea da navala in magazinele din online si offline si isi fac cumparaturile pentru sarbatori si pentru anul ce urmeaza la preturi destul de rezonabile. Da, e Black Friday, cand reducerile sunt la ele acasa. In caz ca va numarati prin cei care nu au apucat sa profite de reducerile din vinerea neagara, la fel ca mine de altfel, trebuie sa stim ca nu-s sarbatorile compromise.

Cei de la F64.ro ne vin in ajutor weekendul acesta cu reduceri de 10% la orice aparat foto. Daca stam sa calculam 10% (reducerea) din  pretul unui DSLR,  ne dam seama ca ne raman bani si de cina de revelion si-o floare pentru ea, nu numai de cadoul de Craciun.

Si cum putem sa imortalziam momentele de sarbatori? Exact! Printr-un aparat foto. 

Din punctul meu de vedere, un aparat bun pentru un incepator, la un pret nu foarte ridicat ar fi Canon EOS 500D. In primul rand sunt fan Canon si am sa povestesc, pe langa review, de ce cred ca sunt unele dintre cele mai rezistente aparate. Prima parte o povestesc astazi, iar a doua parte si review-ul ramane pe maine.

Mai tineti minte aventura mea din Finlanda? In primavara am participat la un schimb de experienta cu elevii finlandezi din oraselul Loimaa. Eu impreuna cu alti colegi am fost cazati in familiile respective. Printr-o coincidenta, tatal avea chiar el un Canon, dar mult mai performant- Canon EOS 5D. M-am jucat ce m-am jucat cu el, pana am trecut din nou la batranelul meu. O sa va arat maine si cateva poze facute acolo cu aparatul.

Intr-o zi, venind de la scoala pe unde facusem niste poze, pe motor fiind, se intampla ca aparatul meu ce era pe umar sa..... (continuarea maine)

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob