Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Il ajutam pe Daniel, da !?

Acum cateva zile s-a intamplat o tragedie pentru Nastasie Beniamin Daniel, elev la Colegiul National "Carol I" din Craiova, s-a electrocutat duminica (23 aprilie) in timp ce trecea printre doua vagoane ce stationau in gara, producandu-se fenomenul de arc electric. Are arsuri grave de gradul I, II, III pe o suprafata de 90 % din corp. E extrem de mult. La acest procent corpul se lupta pentru supravietuire.

In principiu un fenomen banal, arcul electric ce sta la baza circuitelor electrice (daca acest proces de aparitie a arcului n-ar exista , ar aparea mari greutati in folosireainstalatiilor electrice), s-a transformat acum intr-o tragedie. 


Momentan se afla la spitalul de arsi din Bucuresti si are nevoie nu numai de sange, dar si de un transplant de piele. Este grupa A2 negativ dar orice grupă este binevenită pentru a extrage plasma şi substanţele de care are nevoie. Donatia de sange se face la Spitalul Nr1 si trebuie specificat pentru Nastasie Beniamin Daniel.

Ca sa ne facem o idee de cat de grava este starea lui aruncati un ochi aici si aici.


Stiu ca bloggeri craioveni merg pe un drum lung dar sigur, stiu ca nu am mai fost prezent in online la fel de mult precum am vrut, dar vreau sa rog toti bloggeri craioveni si nu numai sa il ajute pe Daniel; fiecare cum  poate sa doneze, cu un articol sau macar cu un like (si asta o poate face oricine)  sau tweet pentru promovare poate vede articolul cineva care trebuie si e cu putere financiara mai mare . In Craiova sunt 300.000 de oameni. Daca jumate ar dona cel putin1 leu m-as bucura enorm.
 
De-a lungul timpului m-am confruntat cu tot mai multi nenorociti, asa ca nu pot sa dau bani unor persoane necunoscute pentru un scop pana la urma frumos si onorabil. Pentru ca lumea a inceput  sa puta  miroase urat  si poate isi baga in buzunarul celalalt banii care trebuie sa mearga in alta parte. (ok creiere plate?)


Pentru ca nu am gasit prin presa, si pentru a preveni cele mentionate mai sus, am facut rost de contul in care puteti dona bani pentru  Daniel. Acesta este deschis la BRD pe numele Năstasie Cristiana (sora) RO64BRDE170SV07180851700

Multumesc !Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob