.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

50 Cent tot la fel de popular si cu 25 kg in minus

   


              
                Starul american hip-hop,50 Cent a reusit din nou sa faca furori atat pe internet cat si in afara lui,de data asta nu datorita versurilor sau vietii din afara studioului.
           
                 Ca orice cantaret de top din aria lui de acoperire, omul si-a petrecut ultimii ani cu precadere cantand si mergand la sala. Aaa se face ca a obtinut un trup ca la carte, masiv, dar fara grasime, apreciat de admiratorii de ambele sexe. 
                 In ultimul timp au inceput sa circule poze cu 50 numai piele si os, umbra masculului feroce care-si facea fanele sa ofteze si sa viseze frumos.Imediat,toti au sarit ca e bolnav,ca are cancer(ceea ce cred ca in situatia de fata ar trebui sa-l bucure pe Curtist-numele artistului-).Nimic din ceea ce s-a speculat nu este adevarat.Cantaretul s-a supus unui regim drastic in urma caruia a pierdut 25-26 de kilograme pentru a putea interpreta un rol intr-un film.Este vorba despre pelicula Things Fall Apart,in care Curtist Jackson va incerca(si pana acum se pare ca e reusit,in urma reactiilor aparute) sa intre in pielea unui jucator de fotbal american bolnav de cancer.

              Uitati aici poze inainte si dupa :




              C.J. nu si-a facut un mod de viata din aceasta dieta,asa ca va reveni curand pe scena,chiar peste 2 zile,in data de29 mai.

              De-abi astept sa vad filmul care va aparea in cinematografe la sfarsitul lunii Februarie 2011.Fiind totodata un fan 50 Cent,vazandu-l si in filme (apropo,va recomand filmul Before I Self Destruct),pot spune ca nu cred ca va dezamangii.Ideea e' interesanta.

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob