.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Pensionarii au iesit in strada

          Croseu" aplicat de pensionari lui Basescu Traian si Guvernului.Pensionarii din mai multe judete,au iesit cu carjele si bastoanele ridicate pentru a protesta impotriva scaderii salariilor si pensiilor.






        

      In Bucuresti,acestia,au luat cu asediu Palatul Cotroceni,s-au imbrancit cu jandarmii, cu slogane ca:"Porcilor ordinari!", "Jos Guvernul! Jos Băsescu!!", "Daţi-ne cianură, omorâtine!" ; iar in Constanta au fost arse poze cu marinaru.Uitati cum ard pozele :












      Acum si-au dat seama de greseala facuta.HA! Sa va aud stimati pensionari,acum nu mai este Basescu,salvatorul mult visat de romani?Proportia la vot  fiind mare din partea pensionrilor cu preponderenta,cu stampila pe "Zeus" .



    Varstnicii de la Cotroceni asteptau sa vina domnul Basescu sa le explice intentiile acestuia.Surpriza ! Nu a avut nici o reactie.de ce? :
1.Poate ca l-a sfatuit S.P.P-ul "Stai bre' acilisea,nu iesii ca e nasol"
2.'Nea Traian,s-a vazut cu sacii in caruta.El nu mai avea nici un interes sa iasa la discutii cu pensionarii,sa ii minta ce e' in luna si in stele.Daca aceasta scena se petrecea in campania electorala,va asigur ca Presedintele Romaniei ,iesea in multimeee cum face el ca un impaciuitor,cu portavocea in mana,mai avand un pic pana sa se urce ca Becali pe capota masinii . Daca mai tineti minte,protestul fermierilor de anul trecut cand acestia au blocat Calea Victoriei,iar apoi au venit la Cotroceni,ce s-a petrecut in campania electorala.Mai tineti minte ce a facut T.B.?A iesit intre ei ca Rambo cu portavocea in mana,si cu discursul ca se vor gasi "solutii".Uitati aci un FILE,ca o dau ca stimabilul V.Stan .


   

   Unde sunt banii nostri?Va spun eu.Sun intr-o sala de sport in comuna de nastere a domnului Boc-o sala nu mai mult nici mai putin de 2 miloane de euro-.Deja ma simt mai bine stiind ca banii sunt investiti binee si cu responasbiiilitatee de catre oamenii ce se gandesc ca noi sa traaaiimm mai binee.
 
  Asta e taraaa.O merirtam CU VARF SI INDESAT.

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob