.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Website Story

De maine in cinematografe putem sa urmarim pelicula premiera a lui Dan Chisu-Website Story.“Website Story” prezinta experientele a doua adolescente, Laura si Mira, care petrec o noapte de pomina intr-un club. A doua zi dimineata Laura nu isi mai aduce aminte nimic din ce s-a intamplat si afla cu stupoare ca Mira a murit.

Laura incearca cu orice pret sa descopere adevarul si gaseste postarile Mirei pe internet. Dorinta de razbunare este mai mare ca orice si astfel incepe aventura vietii ei.

“Filmul se adreseaza tinerilor. Este o poveste moderna despre cautare si nesiguranta, despre dorinta si imposibilitatea de a ajunge la un rezultat, despre atitudini si gesturi care pot da dependenta, despre actiuni regretabile, cu spovedanii inutile pe net. Este o radiografie a unei lumi in care telefonul mobil devine cronicar, iar netul devine mijloc de raspandire a oricarei probleme, fie ea reala, inventata sau doar imaginata.” declara Dan Chisu.

Distributie: Crina Semciuc, Diana Gursca, Alexandru Oreste Scarlat Teodorescu, Florin Piersic Junior, Dragos Bucur, Serban Ionescu.
Regie: Dan Chisu

In Craiova,se pare ca mai trebuie sa asteptam pana sa apara si la Patria sau la Modern Filmul.

P.S. : Abia astept sa il vad pe Oreste in rolul lui Ficat.Urmatorul pe lista,,To macke a movie'' ar fi Badea
Toate cele bune!

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob