.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Vedete la plesneala

Dupa ce saptamana trecuta aveam subiectul cu tiganii si manelele,acum am trecut la celebritatea involuntara.Andi Moiesecu and Co. sunt absolut geniali asa ca ii las din nou sa "le zica bine"

"Cele 5 minute de celebritate catre care fiecare tanjeste in secret,au devenit cu mult mai accesibilie odata cu
aparitita youtube-ului si a telefoanelor mobile de 5 MP.Cu toate astea,nu oricine are parte de sute de mii de vizualizari si nu oricine intra in folclor.Noi pe acesti invingatori i-am ales...pe ei vrem sa-i revedem si sa le descoperim secretul cu care au ajuns sa intreaca in popularitate vedete care laboreaza complicate strategii de marketing pentru a ajunge la prima pagina.




Marius Vizante-Nu stia ce e "asta"
Nicoleta Luciu-Deci daca te indragostesti sigur faci copii

Deci un minut si cel putin 5 replici memorabile.

Vizante-Cea mai frumoasa dintre toate,pe care niciun actor nu cred ca poa' s-o faca atat de bine... sa fii constient ca urmeaza sa dai o poanta si s-o dai asa in trecere si sa mergi mai departe.Aia cu 3.600 de secunde.

CRBL-Aia da...a prins-o bine de tot (3.600 s).Deci nu stiu cum ca nici nu rande...i-a venit asa pe moment.

Vizante-Ca actor ai constiinta faptului ca vine o poanta si o apesi un pic,ii faci un pic de loc,nu ? Dar el nu..a dat-o asa.60 de min deci o ora..3.600 secunde ..asa si pe urma...gata..țac a trecut la altceva.E foarte buun.

Dezinvoltura,vocabular,carisma-numai calitati care au facut ca fiecare sa vada filmuletul de cel putin 3 ori,hiptnotizat de atata talent.
Atata talent nu putea reamane neremarcat.Televiziunile l-au chemat.Am aflat totul despre el : ca lucreaza la o spalatorie auto,ca il cheama Sorin,ca are 2 copii,ca vrea sa divorteze.Si Simona Sensula a incercat sa-si revigoreze nitelus brandul pe la el pe la spalatorie.Pacat ca nu a stiut ca misterul e cheia celebritatii .Acum ca a depasit cu mult limita celor 5 minute,spunem si noi ca amicul din schita lui Caragiale dupa ce afla ca seful era fratele Mitei -Nu mai ai niciun haz.

CRBL-Lucrurile-s funny sa ramana acolo...in underground,in ytube,pe internet.

Sa trecem si la un clasic pe care probabil l-ati uitat.



CRBL-Asta e varianta golanului plecat peste hotare.Ce probleme are omu..s-o fi auzit in tara ca e vai si-amar de pielea lui si a zis -baa...imi iau un Audi A6 din 2005 pe care dau 10.000 de Euro si eu zic ca am dat 40.000 ca sa zica baietii ca uite ce bine o duce baiatu aicicea la Spania-..Volan din piele si toate cele :]]

Nicoleta Luciu-Zici ca prezinta o prajitura.Zici ca e buna de mancat.Asa facem noi la copil : vai mama dar ce buna e mancarea...

Vizante-Eu acum pot sa-mi imaginez cate saptamani nu a mancat decat covrigi cu iaurt ca sa faca economii sa-si ia cat mai repede aceasta masina ca sa o poata arata prietenilor.

CRBL(acum din partea lui un moment superb de actorie) -Ce ? tricoul asta ?Extraordinar..Ce ?? fiti atenti ce frima e.Da e nou.L-am cumparat nou nout Este un tricou extraordinar si hopaa...uite ceasul .Incredibil este chiar al meu...pe mana mea stanga.

Radeti voi dar asta e un filmulet din vremurile bune-cand Spania era noul El Dorado si capsiunile aveau gust de bani
De data asta nu mai aveam de-a face cu o intamplare ci cu un act artistic regizat dupa toate regulile artei.El e un fel de Tranatino care foloseste arta ca pe o arma.El nu a facut filmul doar pentru bucuria ochiului de a vedea un Audi A6 ci pentru a-s lovi dusmanii in moalele capului si a le inchide gura pentru totdeauna.

Reporterul care s-a dus la targul de Sf. Maria de la Piscani din 2008.Nu s-a intors cu mana goala.El nu a dat peste un personaj ci peste o gramada.Fiecare replica din acest filmulet mic dar maret este memorabila



Vizante-Baietii erau oarecum dezamagiti de oferta de primavara-vara de la Piscani intrucat fetele era cam rebuturi ,era cam tinute in casa si nu era cum ar fi vrut ei sa fie.

Pai cum ar fi vrut ei sa fie ??

Vizante-Pf...pai cum voiau ei sa fie..adica ele sa fie mai de disco,mai de club,sa fie mai date pe brazda,intelegi?Ele a venit cu fuste si salbe cuminti...si nu prea..

Vizante-De 5 ori in 30 de secunde aicisea .
CRBL-Londra are autobuzul cu 2 etaje noi avem caruta in care intra 20 de persoane.


Vizante-Daca l-ati observat pe domnul care are replica "maxima" a acestui reportaj si care e dupa parerea mea chintesenta reportajului : "e frumos da' nu prea" .Eu zic ca nu se poate mai mult de-atat.El totusi continua si va rog foarte mult,atrag atentia amatorilor sa urmareasca șomoiogul urias de chei cu care se scarpina in ureche.A se vedea cate proprietati,masini,lacate,zavoare detine dumnealui.Nu-i chiar de la tara tara.

Incheierea contine toata obida omului care este turtit de caldura in campia baraganului intr-o zi care ar fi trebui sa fie una de pomina (tipul cu " sunt lesinate de caldura")

Trecem la un filmulet care are 8 secunde si este antologic.



CRBL- =)))))))))))))))))))))) Bravo manca-ti-as baticul matale de mamaie.Asta a fost foarte tare.Asta romanca Asta intrebari...asta raspunsuri.
Nicoleta Luciu-Asta s-o pui pe locul 1.Bravo mamaie.

Desi reporterul vorbeste putin,el reuseste sa inaugureze seria celor ce creeaza momente de neuitat.Intrebarile lor sunt cele care favorizeaza aparitia unor astfel de bijuteri

Nu puteam sa nu ne amintim si de o fata care a adus arta reporterului pe culmi nebanuite.



Vizante-Parea usor dizzy,buzzy,zuzzy,muzzy.Nu pot decat sa fiu mandru de amicul meu Despot pentru elocinta de care a dat dovada..de limpezimea aia cu care s-a exprimat.Omul a incercat din rasputeri de la buninceput sa le atraga atentia prietenilor de dincolo de camera "aveti grija cu micuta ca-i sensibila"
CRBL-Draga ce geanta ti-ai luat.Da' cat ai dat pe ea ? Si ce blugi...caaat ai ??

Pe fata o cheama Alexandra Avram.Este manechin si a cunoscut o extrem de fulguranta notorietate in urma filmuletului.Intr-un interviu acordat revistei Tabu povestea depsre pasiunea pe care o are pentru culoarea roz care a facut-o sa primeasca porecla-Alexandra roz-.Acum este VJ la Music Chanel

CRBL-Sper sa nu ma intalnesc niciodata cu ea la un interviu

Trecem la un filmulet serios realizat simplu-la vama.



N.Luciu-In loc sa-si vada de mere lui....(poate devine a 4-a problema a marului dupa cea a lui Adam,cea a lui Newton si cea lui Paris)
Vizante-E frumos felul cum raspunde el la toate intrebarile cu intrebari.
CRBL-La noi romanul nostru ar fi dat-o pe toate partile..Domne..pac..daca nu-i iesea traba o ataca pe asta..o injura,puna mana pe camera....Asta are o sinceritate care te da pe spate..te blocheaza.

Incheiem tot cu un clasic.



CRBL-CE ma ? Ce conglomerat ? ce intr-o apa ..n-am dormit cu sotia ? :|
Vizante-Banuiesc ca el are ca limba materna,limba maghiara unde nu exista gen ..si se joca putin cu genul.Ti-l arata...nu ti-l arata.."S-a produs o extorsiune al unui degajament al unui(si aici te astepti sa greseasca...nu o dabine) constructii . O EXTORSIUNE.Cred ca nu am folosit niciodata in viata mea inainte de el aces cuvant...Al unui DEGAJAMENT ! atentie.Al unei constructiii de ..intr-o apa.. Pentru cei care nu stiu de ce zice "o apa " .E vorba de un element constructiv.Adica acoperisul ala avea cadere intr-o singura apa...adica pe diagonala intr-o singura panta.Nu avea acoperisul in doua ape.(ca atunci cand iti unesti degetele de la maini).Deci omul ne-a explicat foarte bine ce ne-a explicat doar ca o spune foarte frumos.

Nu putem sa nu ne gandim la Hamlet care incheie cu "restul e tacere"

Multumesc ApropoTv,Andi Moisescu,Marius Vizante,CRBL,Nicoleta Luciu  

P.S.Eu nu am putut adauga inregistrarea emisiunii.Nu stiu de ce nu merge.Va sugerez sa intrati pe site-ul apropouluii si sa il urmariti.Merita cel putin pentru talentul actoricesc de care dau dovata cei invitati dar si de vocea inconfundabila a lui Andi.

Ma inclin.Voie buna.!



Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob