.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Bloggerimea e invitata la Mures

Peste doua saptamani, adica pe 25 si 26 Iunie, Bogdan Anghelina impreuna cu Mircea si Ionel organizeaza un FotbalBlogMeet in complexul Weekend din Târgu Mureș. (poza). Mai multe poze aici

Prima data am auzit de meet de la Dragos(Nebunia) in timp ce eram la petrecerea aniversara: 7 ani Craiova Forum. Am fost incantat de idee pentru ca trebuie sa acorzi importanta offline-ului si imi place sa cunosc cat mai multe persoane. Cineva, oricat de bun ar fi in online, daca nu pune pret si pe off, nu a facut nimic. 

Am vorbit cu Rivionze. El s-a accidentat la picior cu ceva vreme in urma si nu putea sa mai vina. A scris pe blog ca este disponibil sa ofere un loc de cazare oricarui blogger ce doreste sa participe. Eu am primit-o si cu ocazia asta tin sa-i multumesc din nou. :D

Bogdan spune:

  • Întâlnirea se adresează întregii blogosfere dar vor beneficia de cazare gratuită la hotel de trei (3) stele doar cei cărora le-am trimis o invitație prin mail. În schimbul cazării, dacă o acceptă, vor fi nevoiți să scrie câteva rânduri despre cum s-a prezentat hotelul (cu bune și rele) după desfășurarea evenimentului. Confirmările se fac până în data de 18 Iunie, ora 23:59 !

  • Pentru ceilalți înscrierea se poate face în cadrul acestui articol prin intermediul comentariilor. Înscrierile se fac până în data de 23 Iunie, ora 23:59 !

  • Suntem în tratative în ceea ce privește terenul pe care se va desfășura competiția de fotbal.Avem rezervat terenul mare din complexul Weekend pentru data de 26 Iunie (Duminica) de la ora 14:00 până la 18:00. Teren sintetic.
  • După ce vom avea confirmarea persoanelor care doresc să vină la eveniment, vom întocmi și o listă de activități. Programul va fi făcut public înainte cu 5 – 6 zile de eveniment.
  • Parcarea în complexul Weekend pentru participanți este gratuită.

  • Și intrarea în complex este gratuită !

  • Dacă nu puteți ajunge Sâmbătă – 25 Iunie (ziua în care socializăm, bem, mâncăm și vizităm orașul) nu este prea târziu să ajungeți la competiția de fotbal de Duminică – 26 Iulie !
Sponsorii evenimentului sunt: Hotel Concrete și Restaurant Atrium, Club Apollo, Cheșa Turism.

 P.S. Initial spusese si Razvan(Neydamn) ca poate ia trenul cu noi pana la Mures.. Ramane sa-l trag de maneca.
P.S.2 Sanatosire grabnica lui RiviOnze (si vezi pana cand trebuie sa te dai cu crema aia :))) )
 

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob