.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

O parte din tabieturile mele mari și late



 Uneori mai am un imblod să scriu câte ceva, iar de data asta totul a pornit de la Makavelis.

1. Închid tot timpul ușa cu cheia de 2 ori. Știu că dacă un hoț vrea să intre, o s-o facă, dar măcar sa aibă mai mult de muncă, să se chinuie.
2. Beau în fiecare dimineață apă..multă. E bine sa fii hidratat. Și niciodată în timpul mesei, doar după 30 de minute.
3. Nu scriu multe articole, nu pentru ca nu aș avea multe idei, dar nu mi se par suficient de bune pentru a fi scrise, iar mai apoi citite de voi. Sunt de părere că decât să scriu niște texte pe care să nu le aprecieze nimeni, mai bine scriu rar, dar bine. O să încerc să le îmbin..
4. Întotdeauna îmi pun centura. Și când stau în spate. Nu mi-ar plăcea să-i murdăresc parbrizul celui cu care merg. Lipsă de bun simț...
5. Am alergie la praf, deci la mine în cameră este cam în permanență curat. Până la urmă îmi și place să fac..mi-a intrat în reflex. #baiatulgospodar
6. Nu mă știu cu probleme, dar îmi place uneori să vorbesc singur.  Pe stradă, în casă, în magazin, la școală. Unele persoane se uită puțin ciudat la mine, dar le zâmbesc și merg mai departe. Tot la fel, vorbesc singur în oglindă. Îmi analizez reacții, gesturi, uneori port dialog. E de rău?
7. Nu mi-a plăcut niciodată să pun plasă la gunoi, sau să spăl furculițele. O farfurie e mult mai ușor
de spălat, o cureți imediat, pe când la furculiță te mai și înțepi uneori..e migăloasă.
8. Nu las aproape niciodată mâncare în farfurie. Nu neaparat din politețe, dar "ultima bucată e puterea" (amintiri din copilărie. bunu)
9. Nu mai beau dacă cineva a băut din cana/paharul meu. Mama, dacă citești, să știi că de asta avem fiecare cana lui în casă !!!
10. Sunt credincios ca oricare alt om, dar tot timpul îmi fac cruce când ies din casă. (buna)
11. Dacă văd filmul înainte, slabe șanse să mai citesc și cartea. 
12. Scriu cu stiloul deși pentru alții pare demodat.  L-am cumpărat din primul salariu de la Romtelecom și sunt chiar mândru de asta :)
13. De când am citit prima dată despre regula celor 2 becuri aprinse, am implementat și eu ideea. Pe lângă asta, când mă spăl pe dinți nu las apa să curgă. Dacă vreau ședință de relaxare pe bază de susur de apă, ascult pe youtube. #baiatuleconom
14. Când mă uit la un film, las aprinsă lampa de birou la o inteniste mai mică. Nu îmi place să fie întuneric total.
15. Obișnuiam să mă uit la oameni pe stradă, să îi analizez. E plăcut să faci asta câte-odată, să le observi reacțile, stări de moment... Mai puțin când exagerez, și oamenii ridică o sprânceană la mine, sau se sperie parcă, pe sistemul "am ceva, m-am pătat cu cafea?"
16. Ceaiul trebuie să fie completat cu o felie cu miere sau dulceață. Mănânc mult dulce și uneori fac improvizații. Tot la fel, nu știu de unde a pornit și nu sunt zgârcit sau ceva, dar îmi pun doar jumătate de cub de brânză topită. Cealaltă jumătate e rezervată pentru a doua felie.

Acestea sunt tabieturile mele principale, dar trebuie să mărturisesc că mai am și altele ce nu fac cadrul acestui articol. Nu știu cât sunt de ciudate, you tell me :) 
Voi ce obiceiuri, tabieturi aveți?

Sursă Photo

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob