.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Ale naiba promisiuni


In pofida promisiunilor electorale si a "competentei" desavarsite ale lui Base and company,o sa incepem "bine" anul.Cu scumpiri,evident.Eu unul nu sunt afectat de nicio scumpire,sincer.Nefiind fumator ma doare in partea dorsala de la foarte putin spre deloc daca pachetul de tigari va fi 10 lei sau 100 lei.Sincer,cred ca cu cat va fi mai scump,cu atat va fi in avantajul meu caci nu voi mai fi atat de afumat peste tot pe unde merg.Nu stiu cati isi vor mai permite acest viciu. 'mnealui o sa aiba de suferit mai mult din aceasta pricina :)) :D

Hai sa facem abstractie de Base si sa vedem sase(cai) promisiuni electorale optimiste:
1)Woodrow Wilson fagaduia sa nu implice SUA in Primul Razboi Mondial
2)Franklin Roosvelt promitea sa nu implice SUA in al Doilea Razboi Mondial.
3)Lyndon B.Johnson afirma ca va castiga "razboiuk impotriva saraciei"
4)Richard Nixon se angaja sa incheie rapid Razboiul din Vietnam.
5)George Bush senior spunea :"Fiti atenti la mine:Fara taxe noi "
6)G.Bush junior spunea ca in timpul mandatului lui il va prinde pe Bin Laden.

Parca Base se simte mai usurat acum :D

Numarul fumatorilor este in scadere in tarile dezvoltate.Circa 10 milioane de adulti fumeaza astazi in Marea Britanie-o sesime din totalul populatiei.In 1974,ceva mai putin de jumatate din nr englezilor maturi fumau,in vreme ce la sfarsitul anilor 1940,cifra se ridica la aproape 70% din numarul adultilor.In U.S.A.,numarul fumatorilor s-a redus la circa jumatate de la mijlocul anilor 1960 pana la mijlocul anilor 1990,scazand la 23% din randul adultilor in 1997 si la 21% in 2007.(carte Ghidul Optimistului)

Reclame la tutun din secolul XX,care sustineau pretinse virtuti medicale

1) "Nici un acces de tuse cat vezi cu ochii" (Cheserfield)
2) "Nici macar un caz de iritatie a pieptului" (Camel)
3) "De ce sa riscati sa va doara in gat ? " (Old Gold)
4) "Aprind o Lucly si o las mai moale cu dulciurile.Asa imi mentiin forma si arat totdeauna proaspata.Pentru a ramane supla,ia o Lucky ! Cel mai eficiend mod de a-ti pastra dantura " (WTF !? ) (Luckt Strike)
5) "Va fereste de durerile in gat" (Pall Mall)
6) "Multi atleti de frunte fumeaza Luckies toata ziua,fara a avea o neplacere" (firma asta e cea mai penala.Zic din nou WTF ? ! ) (Lucky Strike)
7) "Fumeaza cate vrei.Tigarile n-o sa te calce niciodata pe nervi" (Camel)

Am o cunostiinta ce nu e din Romania ce imi povestea ca bunica lui a fumat cu religiozitate toate viata.Acum are 90 de ani,plamani sanatosi,arterele neinfundate si pielea alba,fara pete,si e inchisa intr-un azil fiindca au lasat-o picioarele.Obisnuia sa ii duca pachete mari de tigari ieftine,marca Holiday,iar ea se ducea in caruciorul ei cu rotile in zona rezervata fumatorilor si fuma tigara dupa tigara cu atat nesat,incat uneori isi aprindea chiar doua o data.

Hai ca suntem pe fagasul cel bun.

Ma inclin.Voie buna.!

P.S. "Tigara este o teava cu foc la un capat si un pro*t la celalalt " .Asta nu am spus-o eu.E din "Gidul Pesimistului".Este de "Anonim" ..de obicei fiercare are un nume..aici pas,nu stiu de ce. (Photo)

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob