.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Dupa TEDx Youth Craiova

Ok. Sa o spun din capul locului: cine nu a ajuns la Conferinta TEDx rau sa-i para, zic. Pe tema asta au mai scris si Chinezu si Razvan si este putin dificil sa mai surprinzi si alte detalii, dar:

Ieri am inteles cam ce se intampla la conferintele TEDx.. Intalnesti oameni minunati si cu povesti de viata sau doar povesti impletite cu idei frumoase si prezentari pe masura. Atunci cand mai sunt si din localitatea din care faci parte iti spui: "Bai de unde a aparut si X?" "Uite ca nu stiam ce mult succes poate avea Y, care a crescut pe strada cu mine..." si exemplele pot continua.


Filmari au fost facute tuturor celor sase speakeri (Catalin Baicus, Luisa Bălăban, Vlad Drăgulescu, Cristian China Birta Rodica Mixich si  Pop Sergiu Mihai), dar nu se compara cu senzatia de a urmari live totul. Macar iti mai aduci aminte cuvintele, ideile si poti sa ti le notezi in carnetel. Pana fac rost de toate, pe youtube este doar filmarea facute de Razvan lui Chinezu. O atasez la final.

Vlad Dragulescu spunea ca era bucuros ca cel putin doua persoane din sala sa-i inteleaga jocul pe scena, interpretarea, ideile, asa ca desi am o multime de informatii, o sa incerc sa trec pentru fiecare speaker una, doua idei ce-mi vin rapid in minte; Cristi a facut o adevarata "recenzie"  :)

Deci de la Vlad: Nu stii niciodata cum cocheteaza viata si cum pornesti pe un drum ca apoi sa te vezi mergand pe altul.

Catalin Baicus: Corpul ne induce atat noua cat si celorlalti anumite stari mentale. Daca stai cocosat, garbovit cand vorbesti sau spui ceva, nu asta exprimi si celor din jur?  Prin gesturi simple se face diferenta..

Luisa Balaban: Cand vine vorba de o cariera frumoasa, pasiunea e totul. Primul pas: gaseste pasiunea. Munceste mult si poate candva o sa ai si tu o lucrare expusa la Guidhall Art Gallery din Londra. La 18 ani !?

Chinezu: (Pentru mine cuvintele sunt de prisos..) Ceea ce faci pe internet e cartea ta de vizita. Fa-o cat mai frumoasa. Intelege si intra in 2.0, social media; aici e alta mancare de peste..

Rodica Mixich: "La scoala primiti o educaţie formala. La tara educatia este de forma" ! Casa pentru cultura un proiect ce merita extins. Aruncati un ochi sa vedeti ce se poate intampla cu putin spirit voluntar, drag si o sufragerie :)

Pop Sergiu Mihai: Domeniul IT, software, etc sunt doua lucruri relativ straine de mine. Dar in timp ce povestea despre cum a pornit la drum pe Rent a Coder, munca depusa in fiecare z si ce greutati a avut pe parcurs, mi-a insuflat un "ceva" pentru software. Trebuie sa pornesti de mic sa intelegi valoarea muncii. Pe viitor te ajuta sa apreciezi si banul muncit, orele petrecute muncind, si rezultatele..

Atat..!



Later Edit: A scris si Madalina.


Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob