.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

În spatele arestării lui Diaconescu and Co.

Băi frate...au vâjâit televiziunile mai rău ca vuvuzela în legătură cu arestarea lui Diaconescu si Pârv.Ca să lămurim odată discuția cu Diaconescu....Să le luam pe puncte,așa frumos.

Nu înțelet,la fel ca restul de oameni normali,nu ca cercopitecii cu păduchi în cap,de ce a fost nevoie de o intervenție ,,în forță,,(dacă pot spune așa) cu mascați și toată tărășenia asta pentru o așa zisă casetă ce putea fi luată și de la CNA+Că nu mai era un antecedent  eșuat în care OTV-ul nu le-ar fi dat caseta..Normaal...trebuia să fie cu cagule..cu ,,scandal,,....să vină operatoru să filmeze descinderea din casa lu Marele D...să vadă el melteanu că justiția își face treaba fratee...

S-a schimbat procurorul.Mă vere....dacă eram în cazul cămatarilor înțelegeam...că se ducea fiecare procuror unu câte unu.Fiecare murea în mod suspect.În cazul de față pute bă..

Se discuta despre o înregistrare incriminatorie cu Diaconescu.La noi în instanță de cele mai multe ori nu se ține cont de înregistrări.Chiar și așa,dacă Diaconescu Dan ar fi spus ,,Bă dacă nu-mi dai banii dau pe post afacerile tale...că dreg.,, este IRELVENAT  ...da :)) =))....nu reprezintă o probă puternică pentru arestare chiar și preventivăă.Nici nu mai vorbesc despre arestarea pe fond.

Arestarea preventivă se folosește doar în cazuri speciale sau cand inculpatul reprezină un periocl public.Întradevăr Pârv poate întoarce Flacăra Violet asupra DNA-ului,nu?

Cum se poate ca ȘEFUL STATULUI :> să meargă la cineva în emisiune când se știe că are dosar(povestea e de un an de zile..și acum pac,au publicat-o chiar când erau discuțiile cu măsurile de austeritate)


Ca să ajung unde voiam....

Toată tevatura asta e doar un CIRC...este de suprafață.Să spună cercopitecii amintiți mai sus "Domneee instituțiile statului își fac treaba.Ați văzut cât la pupat Diaconescu pe Băsescu și îl arestează chiar și pe el.Justiția e oarbăă domn'le.Nu ține cont.Dă și-n stânga și-n dreapta.".

OO daaa.Am ajuns să le dau dreaptate celor ce spun că doar de acum în colo vor începe arestările și plimbările pe la DNA.Și-au pregătit terenul pentru inamicii lu Băsescu Traian ca să aibă motiv să spună că arestează din ambele taberee...Pff...

P.S. Ăsta un post așa..la repezeală în Craiova,între un prânz și făcutul bagajului. Să va uitați și la Ciutacu.Și-a pus omul niște întrebări cât se poate de normale

Voie bună.!

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob