.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

O zi din viata unui doctor

Pe la 7 dimineața, doctorul s-a trezit în patul lui de doctor. Și-a pupat tandru, pe gât, iubita lui de doctor (sa-mi speli si mie halatele!), după care s-a dus în baia lui de doctor unde și-a făcut nevoile de doctor, după care s-a spălat pe dinți cu periuța lui de doctor.

S-a dus în bucătăria lui de doctor unde și-a preparat singur mâncarea pe care o prepară cel mai ușor un doctor- pâine prăjită si a mâncat-o ca un adevărat doctor.

S-a întors în cameră, unde s-a îmbrăcat cu hainele lui de doctor, și-a legat cravata lui de doctor și s-a încălțat cu pantofii lui de doctor. A ieșit din casa lui de doctor, măcinat de gânduri de doctor. S-a suit în super Jaguarul lui de doctor și a plecat spre biroul lui, de la super clinica lui de doctor.

A ajuns la birou. Secretara lui de doctor i-a făcut o cafea de doctor pe care i-a pus-o pe birou. A băut-o ca un doctor. Îl măcinau gânduri de doctor. Gândurile de doctor nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de milionar, popă, bugetar, sau de corporatist, de liber profesinist sau de blogger  sau chiar de crocodil -numa’ zic. Pe la 10, a mers la o conferință de doctori pe probleme de parodontologie – a participat la ea, evident, ca un doctor iar din când în când mai strecura câte o glumă de doctor " De ce ronțăie iepurii morcovi? Ai vazut vreun iepure cu aparat dentar? "

La pauza de cafea a conferinței, a intrat în sala de protetica. Îl măcinau gânduri grele, de doctor (n-a mai prins de mult o lucrare de ceramică de 5-10 dinți pe care să-i intre în portofelul lui gros de doctor din prima între 500-1.000 de coco), așa că a străbătut cu pași înceți și apăsați sala, fără să bage pe nimeni în seamă. Ca un doctor.

Când s-a terminat conferința, s-a întors în biroul lui de doctor. A avut multe contracte de smemnat cu Colgate, Blend-a-med,3 MSP pentru clinica lui, ca orice doctor. A semnat contracte cu stiloul lui Parker (cu inițiale) de doctor. Se duce în unul dintre multele lui cabinete și se așează pe scaunul lui de doctor așteptând programatul de la ora respectiva, ca un doctor. Îi lucrează 15 minute și i-a rapid 2 milioane, ca un doctor. Îl sună pe tehnician și-i spune că are nevoie de lucrarea babuței din blocurile vecine, cel târziu mâine la ora 15.00, ca un doctor ce nu acceptă întârzieri.  La un moment dat, s-a uitat la ceasul lui Reuve Thommen de doctor și a văzut că s-a făcut vreo 6 după-amiaza. Așa că a plecat la sală, unde a tras de fiare, ca un doctor.

După ce-a terminat cu sala, a ieșit în oraș cu niște prieteni, ca un doctor. A mâncat ca un doctor (a avut grija ca apoi sa se spele pe dintți, ca un doctor) și a băut niște vinuri de Chile și niște șampanie (evident, franțuzească, din regiunea Champagne, altfel se numeau simplu Robby Bubble-uri ) ca un doctor.

Era deja seară. doctorul nostru ajunge la casa lui de doctor și își găsește halatele spălate. Se bucură de faptul că are o iubită ce se poate îndeletnici in casa unui doctor. Se retrage alături de iubita lui de doctor, cu care face dragoste (sau sex, depinde de la doctor la doctor). Apoi face duș ca un doctor, se îmbracă în pijamaua lui de doctor și se bagă în patul lui de doctor, alături de iubita lui de doctor. Gândurile lui de doctor nu-l lasă să adoarmă.

Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul lui de doctor.
Doamne, ce viață de doctor plină de rutină am.

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob