.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Vreau un iPhone 5 de la Vodafone




 Update: Multumesc mult. Cu articolul si clipul am castigat campania celor de la Vodafone.

A venit si momentul mult asteptat de toata lumea: Lansarea noului telefon Iphone5, ce a fost adus in Romania de catre cei de la Vodafone.

Evenimentul de lansare a avut loc in Bucuresti, la Vodafone Experience Store, in data de 1 Noiembrie. Pe Cabral si pe Chinezu, cei pe care ii puteti vedea la locul cu pricina, ii cunosc...mai mult sau mai putin. Pe unul doar din online, iar pe celalalt si din offline. Imi sunt dragi si am vazut ca au pus suflet pentru mediatizarea evenimentului. Nu am reusit sa ajung in Bucuresti, dar in schimb am reusit sa fac ceva, aici, la mine in Craiova... O sa vedem la final.

Melania Medeleanu intreba la un moment dat in timpul lansarii din Bucuresti, ce aduce in plus noul Iphone 5. Din pacate, intradevar....nu gateste, dar vine cu unele lucruri in plus:


  • Lightning: Un nou conector pentru transfer si schimb de date. Este mai mic si mult mai flexibil
  • Un nou ecran: I-au adus imbunatatiri. Pornind de la diagonala de 4'', aspectul de 16:9 si o rezolutie de 1136 x 640 pixeli, ce face noul iphone5 numai bun de folosit pentru vizionarea filmelor sau serialelor. Mai mult decat atat, un nou rand de ferestre si-a gasit loc in menu.
  • Performanta si autonomie crescuta: Noul procesor A6 promite sa ridice performanta telefonului si totodata il face si mai subtire pentru ca au fost reduse dimensiunile pastilei de silicu cu 22%.
  • Un nou procesor de imagine: Trebuie sa mentionez noua lentila din safir, se prelucreaza altfel imaginea. Au fost imbunatatiti acei algoritmi de ajustare a luminii pentru cazuri nefavorabile, cum ar fi o zona slab luminata. In plus, captura panoramica poate ajunge la 28MP.
  • Este mult mai usor: Este cel mai subtire si mai usor iPhone dintre cele aparute pana acum. Sunt convins ca doamnei Medeleanu, cum de altfel si noua, ne surade ideea de a avea in buzunar un telefon mai subtire, mai usor, ce sa nu "atarne"atat de greu intr-o: geanta, poseta. Trebuie sa recunoastem ca doamnele mai ales, isi prioritizeaza foarte mult accesorile si iau in calcul si greutatea acestora.
Sunt foarte multe alte lucruri noi, de finete, pe care poti sa le vezi doar testand noul iPhone5, asa ca te invit sa le descoperi intr-un magazin Vodafone.

 Dupa cum spuneam, Vreau un iPhone 5 de la Vodafone. De ce? ...Eu am realizat un clip, dar o sa vi-l arat numai daca imi demonstrati ca vreti. Hai, stiu ca puteti. Un share, un comentariu, ce vreti voi.



http://www.youtube.com/watch?v=oswHchKDeqc&feature=youtu.be




Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob