.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Un nou loc de joaca




Strengai.ro este un nou site dedicat copiilor  si de altfel parintilor.(sectiunea parintilor este destinata exclusiv acestora,ei putand activa sau dezactiva unele dintre posibilitatile pe care le au la dispozitie copiii pe site)


Este un loc de destindere dar si de invatare pentru cei mici cu multe sectiuni gen:Educatie-dictionar-,Comunitate-jocuri,forum,anunturi,teste-,Scolar-referate,articole,meditatii.

Li se pun la dispozitie o sumedenie de activitati menite sa le stimuleze creativitatea si indemanarea:Coloram,Arta si artizanat,Cum sa desenezi.

Dictionarul este foare util.Poti traduce texte intregi din 54 de limbi."Daca esti curios sa afli cum se spune “Te iubesc” in finlandeza sau “salut” in thailandeza, acum poti afla foarte repede." -acesta este mesajul ce te intampina cand accesezi dictionarul

Forumul educational este dedicat dezbaterilor.Sunt abordate subiectele cum ar fi :Intreaba doctorul,Psihologul copiilor sau educatie sexuala.

Designul este unul atragator,nu este complicat,inregistrarea decurgand cu usurinta.Sunt fundaluri si teme diferite pentru Jurnal si pentru Profil . Iti poti decora propria camera, cumparand obiecte virtuale cu banutii pe care ii cumulezi sau ii poti chiar cumpara.

O comunitate noua...un loc nou de joaca.

http://strengari.ro/

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob