.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Nu dau nume


*Acum doi ani mi-a placut foarte foarte mult un articol.

Zilele trecute am avut putina treaba. Am profitat de asta si am scapat de rutina, plecand cu un prieten, nu dau nume (pun pariu ca-l stiti, fiind actor in clipul precedent) intr-un oras, nu dau nume, capitala a unei tari. Am vazut si noul terminal al unui aeroport si am fost placut impresionat.

Am mancat pentru prima data mancare de la o companie suedeza, nu dau nume, care face si mobila printre altele si am baut tot pentru prima data o bautura specifica din mere, asemanatoare sampaniei.. Apoi mi-am pus o dorinta.

Intalnirea cu blogger-ul, nu dau nume, dar pe care il puteti gasi si in blogroll, a picat pana la urma datorita programului incarcat al ambelor parti. Dupa ce-am izbavit treaba pentru care plecasem si ne-am vazut cu sacii-n caruta mainsa, am pornit inapoi spre orasul din care am plecat, nu dau nume, si e foarte greu de ghichit care.

Drumul de intoarcere cu autoturismul de origine germana a fost chiar linistit, pentru ca motorina de la o companie a fost atat de proasta, nu dau nume...o stim cu totii, incat masina manca mult mai mult decat era normal si a fost necesar sa pastram o viteza constanta. Nu mai mare de 3 cifre.





Ieri dimineata (a se citi 4.30) adorm cu greu, puternic impresionat si miscat fiind de un film, nu dau nume, dar care este in concordanta cu luna prezentă, si anume noiembrie. Ma trezesc cu oaspeti, printre care buna, ii pup si apoi imi iau micul dejun. Printre altele, mananc un sandwich cu cascaval la cuptor, nu dau nume, stiti voi, ala din relcama cu nașul branzeturilor. Apoi, ma apuc sa citesc putin din cartea primita de la mama mea, nu dau nume. E geniala, ar trebui s-o cautati la magazinul ala de carti.

Pentru ca timpul petrecut in familie este de nepretuit, la pranz plecam cu totii sa mancam la un restaurant, nu dau nume, si stam acolo cateva ore.

Seara, ma duc la sedinta clubului de voluntariat din care fac parte, nu dau nume, ramura de tineret al clubului...cel international de caritate.  Sedinta s-a tinut la alt restaurant cu specialitati grecesti. Va recomand sa va luati paste sau papanasi cand treceti pe-acolo.

Apoi primesc un mesaj de la cineva, nu dau nume, si imi dau seama ca trebuie sa citesc mai mult despre raportul de electivitate, mesmerism...despre telepatie caci prea mult ma urmareste in ultimul timp. Imi verific mailul si imi ia cateva minute bune sa termin tot inbox-ul. Ma inmoaie putin ce citesc..

Apoi ma hotarasc sa fac asta: (selectati 720p)




Ajung acasa si ma pun in pat cu ganduri multe si fredonand o melodie, nu dau nume. Am adormit gandindu-ma daca si cum putea fi mai frumoasa ziua mea...

P.S. La anul, daca o sa mai am facebook pana atunci, o sa-mi sterg data nasterii cu cel putin 3 luni inainte. Just for fun.

P.S.2  Multumesc
          Thank you
          Kiitos
          Hvala
          Dziekuje bardzo
          ..

Photo

 

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob